Rupauls Drag Race review

The Seattle queen James Majesty

Maak kennis met de online en Seattle queen James Majesty

Seattle is een plek waar heel veel drag queens aan het werk zijn. Toch weet James Majesty zich te onderscheiden met zijn looks die zij laat zien. Zelf omschrijft zij zichzelf als een mix van campy, fish en freaky drag. Met andere woorden zij houdt ervan om een beetje te catchy en over te top. Maar ook heel glamoureus en het andere moment choquerend op eruit te zien.

Een aantal jaar geleden was zij heel fanatiek met haar eigen online series. WOWPresents en James Majesty werkte samen aan Coloring met Majesty. Een serie waarbij het make-up aanbrengen centraal stond. Dat deed zij niet alleen want andere bekende drag queens van Rupaul’s Drag Race en online bekend kwamen voorbij om opgemaakt te worden door James Majesty. Als je op Facebook en Instagram kijkt zie je hoe goed en divers de looks van James eruit zien.

Wat kan je verwachten als je James Majesty live of op de sociale media ziet?

Wanneer je naar een show van James Majesty gaat moet jij je voorbereiden op een spektaculaire show waar van alles kan gebeuren. En dan heb ik het over dat zij het heel netjes houdt tot aan mensen uit het publiek halen en een onderdeel van de act laten zijn. En in sommige gevallen kan je de kans krijgen om haar speeksel met elkaar te wisselen. Mocht je bewijs willen zien dan moet je James Majesty gaan volgen op Instagram. Daar deelt zij de foto’s en andere foto’s/filmpjes die voor de jonge ogen niet geschikt zijn.

Leer de New York queen Aquaria kennen

Bijna 29 miljoen andere volgers gingen je voor om de spraakmakende en toch entertainende queen te spotten. Toch heeft het een lange tijd geduurd voordat je de gedaante van James in de vorm van nu kon zien. Vanaf haar vijftiende is zij begonnen met drag. Dat is niet het enige waar zij mee bezig want muziek staat hoog op haar to-do lijst. Dat zit eraan te komen want James Majesty is druk bezig met het opnemen van haar eerste EP of volledige album.

Latest Reviews

Ook interessant
Weet jij niet wat je kan verwachten van Chilling Adventures of Sabrina?
Wat kan je van de Chilling Adventures of Sabrina verwachten?