Bron: Universal Pictures Filmdepot | The Secret Life of Pets 2

The Secret Life of Pets 2 Trailer

De bekende huisdieren zijn terug met The Secret Life of Pets 2 Trailer

De bekende huisdieren zijn terug met The Secret Life of Pets 2 Trailer
Bron: GIPHY | The Secret Life of Pets 2

Het begon voor Illumination toen zij met ‘Despicable Me’ op de proppen kwamen. Langzamerhand begonnen zij meerdere films te lanceren. Daar horen ook andere franchises bij. Wat goed werd ontvangen was de eerste film over huisdieren. Het succes kan worden uitgebreid, en na de verschillende teasers is daar nu ‘The Secret Life of Pets 2 Trailer’.

Je keert terug naar het appartementen complex waar de verschillende huisdieren wonen. Alleen heeft de tijd niet stil gestaan. Waar in het eerste deel een aantal dieren een baasje te hebben gevonden. Is er nu gewerkt aan de band, en is de vriendschap tussen de huisdieren ook sterker. Waardoor zij als een team samenwerken om te mensen voor mogelijke problemen te behoeden.

De verschillende teasers hebben letterlijk een voorproefje gegeven op ‘The Secret Life of Pets 2 Trailer’. Want bepaalde momenten kunnen herkenbaar zijn. Wat voor mij wel nieuw was, dat het gezin van Max is uitgebreid. Want zijn baasje heeft een kind gekregen. Voor huisdieren een gebeurtenis waarbij de aandacht moet worden verdeeld. Een onderwerp dat hee goed past in het verlengde van de eerste film.

De makers laten met de trailer zien wat zij in huis hebben

De makers laten met de trailer zien wat zij in huis hebben
Bron: GIPHY | The Secret Life of Pets 2

Daarbij lijken een aantal andere herkenbare momenten voorbij te gaan komen ik de film en ‘The Secret Life of Pets 2 Trailer’. Want een bezoekje aan de huisdier is voor een huisdier bijna traumatisch. En dat honden de katten poep aanzien voor snoepjes. Wat ik heel leuk vond om te zien, was dat de makers er voor kiezen om bij bepaalde scenes andere animatie te gebruiken. Waardoor je ziet wat de makers nog meer in huis hebben. Dat maakt mij erg nieuwsgierig naar de nieuwe film.

Ik kan niet wachten tot dat de bekende huisdieren terug keren in de bioscoop. Welk van de huisdieren zou jij willen verzorgen? Vanaf 5 juni kan je de film zien. Tot die tijd staat de grappige trailer hier voor je klaar om te bekijken!

Latest Reviews