The Strangers 2: Prey At Night
Bron: The Searchers & Filmdepot. | The Strangers 2: Prey At Night

The Strangers 2: Prey At Night Review

The Strangers 2: Prey At Night is 85 minuten kijken naar een kat en muisspel met dodelijke afloop

The Strangers 2: Prey At Night
Bron: The Searchers & Filmdepot | The Strangers 2: Prey At Night

Vandaag de dag zijn horror films mega populair. Denk aan verschillende bekende franchises die de lat heel hoog leggen voor de rest. Na tien jaar te hebben gewacht kwam ‘The Strangers 2: Prey At Night’ uit. Het eerste deel kwam uit in 2008 en was heel goedkoop om te maken.

Met een goede omzet kon het niet anders dan dat er na die tijd een deel 2 zou gaan komen. Als je na gaat dat deel één zo’n tien miljoen dollar was om te maken. En het meer dan 80 miljoen dollar heeft opgehaald. Daarmee is het budget dubbel en dwars terug verdiend.

Voor het tweede deel is regisseur en scriptschrijver Bryan Bertin in de pen gekropen om het script te schrijven. Dit keer nam Johannes Roberts plaats in de regisseursstoel. Mocht je de onverwachte filmhit van vorig jaar, ‘47 Meters Down‘ hebben gezien? Dan heb je zijn werk al bewonderd. Maar is deze samenwerking een garantie tot een hit?

In ‘The Strangers 2: Prey At Night’ gaat over Cindy en haar man Mike. Samen met hun rebelse dochter Kinsey en zoon Luke maken zij een trip door het platteland. Ze besluiten noodgedwongen te overnachten op een verlaten trailerpark. Maar wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. ‘Is Tamara thuis?’ Er zitten drie psychopaten achter, als dat maar niet voor problemen zorgt.

De recensie van The Strangers 2: Prey At Night

Mocht je in de stemming zijn voor een horror film dat rechttoe rechtaan zijn, dan is ‘The Strangers 2: Prey At Night’ een hele goede optie. De film draait om de drie psychopaten die het gemunt hebben op het gezin dat een nacht verblijft op het verlaten trailerpark. Meer informatie heb je eigenlijk niet nodig om deze film te kunnen bekijken.

De makers hebben nog geprobeerd om het verhaal wat aan te dikken. Dit door de dochter als zwarte schaap van de familie te laten uitkomen. Zonder dat er verdere details naar buiten worden gebracht. Het enige wat de film los laat is dat zij niet al te makkelijk blijkt te zijn.

The Strangers 2: Prey At Night
Bron: The Searchers & Filmdepot | The Strangers 2: Prey At Night

In horror films krijg je meestal de reden achter de moorden te zien. Diegene die de moorden pleegt heeft iets traumatisch mee gemaakt of is geestelijk in de war. In ‘The Strangers 2: Prey At Night’ krijg je geen achtergrond informatie. Je ziet de drie gemaskerde jongeren die hier komen om mensen te vermoorden. Waardoor de film prima als achtergrond opvulling kan dienen. Met een budget van zo’n 10 miljoen dollar is dat dure opvulling.

Het acteer werk van het gezin is niet slecht. Je geloofd dat in gevaar zijn en moeten rennen of vluchten om in leven te blijven. Terwijl dat voor sommige karakters niet heel lang was, want binnen een aantal minuten nadat het moorden begon waren zij dood. Samen met de kleine hoeveelheid aan informatie wist je al snel dat maar één iemand het einde van de film zou gaan halen.

The Strangers 2: Prey At Night
Bron: The Searchers & Filmdepot | The Strangers 2: Prey At Night

Verder is er weinig over ‘The Strangers 2: Prey At Night’ te melden. Want het is een film waar je met het kleine beetje aan informatie moet mee leven en bezorgd moet zijn. Alleen slaan zij de plank volledig mis en hoop je dat iedereen zo snel mogelijk wordt vermoord. Zodat je naar een andere film kan gaan kijken.

BewarenBewaren

Latest Reviews