Netflix komt met een eigen school vol superhelden in The Umbrella Academy teaser trailer
Bron: Christos Kalohoridis & Netflix | The Umbrella Academy

The Umbrella Academy Teaser Trailer

Netflix komt met een eigen school vol superhelden in The Umbrella Academy teaser trailer

Netflix komt met een eigen school vol superhelden in The Umbrella Academy teaser trailer
Bron: GIPHY | The Umbrella Academy

Iets meer dan tien jaar geleden begon Disney met de Marcel Cinematic Universe, zij lanceerde de ene na de andere film dat lichtelijk gebaseerd is op een stripboek. Nu is Dark Horse Comics ook al een tijd bezig en de grootse hits zijn tot nu toe: ‘Sin City’, ‘Hell Boy’ en ‘The Mask’. Daar kan nu wel eens een titel bij komen. Netflix lanceerde ‘The Umbrella Academy teaser trailer’.

De streamingdienst laat het volgende los over de serie dat vanaf 15 februari is te zien bij Netflix:
Op een dag in 1989 worden 43 baby’s op onverklaarbare wijze geboren. Uit willekeurige, niet-verbonden vrouwen die de dag ervoor geen tekenen van een zwangerschap vertoonden. Zeven kinderen daarvan worden geadopteerd door Sir Reginald Hargreeves, een industrieel van de miljardair. Die de Umbrella Academy creëert en zijn ‘kinderen’ voorbereidt om de wereld te redden.

Maar niet alles verliep volgens plan. In hun tienerjaren is het gezin gebroken en het team ontbonden. Nu komen de zes overgebleven dertig-ietsleden weer bij elkaar op het nieuws over het overlijden van Hargreeve. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya en Number Five werken samen om een ​​mysterie rond de dood van hun vader op te lossen. De vervreemde familie begint opnieuw uit elkaar te vallen vanwege hun uiteenlopende persoonlijkheden en capaciteiten. Om nog maar te zwijgen van de onmiddellijke dreiging van een wereldwijde apocalyps.

In The Umbrella Academy teaser trailer hoeft het niet perfect te zijn

In The Umbrella Academy teaser trailer hoeft het niet perfect te zijn
Bron: GIPHY | The Umbrella Academy

De eerste snelle beelden van The Umbrella Academy teaser trailer’ laten bijna een opsomming zien van het eerste seizoen. Je krijgt een preview van welke acteurs een rol gaan spelen van volwassen superhelden. Alleen lijken zij niet op de perfecte helden die je over het algemeen voorbij ziet komen in films. De karakters en andere volwassenen worden gespeeld door: Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, David Castañeda. En ook Aidan Gallagher, Cameron Britton en Mary J. Blige.

Waar ik op hoop, is dat er genoeg geld wordt geïnvesteerd in de serie. Daarmee kunnen de makers er voor zorgen dat de effecten er goed uitzien. Dat is bij Netflix zo nu en dan het geen wat tegen zit. De donkere toon van de serie spreekt mij aan, samen met de actie dat tot nu toe is getoond. Ik kan niet wachten tot dat de serie uit komt, en jij?

Latest Reviews

Ook interessant
Is de kerstfilm Last Christmas en de muziek van George Michael een goede match?
Last Christmas Review