Bron: Christos Kalohoridis & Netflix | The Umbrella Academy

The Umbrella Academy Trailer

Weet The Umbrella Academy trailer je over te halen om naar de nieuwe Netflix serie te gaan kijken?

Weet The Umbrella Academy trailer je over te halen om naar de nieuwe Netflix serie te gaan kijken?
Bron: GIPHY | The Umbrella Academy

Toen de teaser van ‘The Umbrella Academy‘ uit kwam wist Netflix een klein vuurtje aan te steken. Want mijn interesse dat samen met een grote groep mensen werd aangewakkerd. Het is nu de tijd om het vuur op te stoken, want de release datum van de serie komt steeds dichterbij. Maar weet ‘The Umbrella Academy trailer’ zijn werk goed te doen?

Waar ‘The Umbrella Academy trailer’ goed werk aflevert, is duidelijkeid creëren in het verhaal. Waar eerst de nodige onduidelijkheid over was, wordt er nu veel duidelijk. Want er lijkt een ramp aan te komen in de nabije toekomst. Over acht dagen kans de wereld vergaan. De broers en zussen met superkrachten moeten hemel en aarde bewegen om dat tegen te houden. Alleen komt dat niet op een goed moment, want de adoptie vader van de groep is recent overleden.

Daar zet de streamingdienst Netflix in op de verstoorde band tussen de broers en zussen. Het lijkt erop dat het eerste seizoen gaat laten zien dat zij ondanks alle verschillen, dichter naar elkaar kunnen groeien. Waar de tegenslagen en de humor er voor zorgen dat zij aan het eind van seizoen één, stuk voor stuk met elkaar door één door kunnen.

De humor moet een groot verkoop onderdeel zijn, want er wordt niet ingezet op de speciale effecten. Het eerste effect wordt getoond in de vorm van Pogo, een chimpansee en de assistent van Reginald Hargreeves. De adoptie vader van de kinderen en tevens de oprichter van de Academy.

Netflix zet met The Academy trailer in op humor en de band tussen de superhelden

Netflix zet met The Academy trailer in op humor en de band tussen de superhelden
Bron: GIPHY | The Umbrella Academy

Wat daarna snel in beeld komt zijn een aantal aanvallen waar superkrachten onderdeel van zijn. Waarmee ik bang ben dat Netflix het niet aandurft om meer te laten zien. Zodat zij al snel door de effecten heen zijn en er niets over blijft voor het eerste seizoen, dat vanaf 15 februari is te zien.

De stijl en vibe wat ik krijg van ‘The Umbrella Academy trailer’ is dat zij vintage en het rauwe met elkaar combineren. Waardoor het soms een beetje kan schuren. Een combinatie wat heel goed kan uitpakken, bij een ouderwetse school waar de bewoners iets speciaals hebben oftewel een rauw randje.

Kan jij ook niet wachten tot dat het eerste seizoen online staat bij Netflix? Want mij heeft ‘The Umbrella Academy trailer’ mij overgehaald om vanaf half februari te gaan kijken. Ik denk dat dit wel eens een nieuwe hit en opvulling voor de Marvel series kan worden.

Latest Reviews

Ook interessant
Tijd om Back 2 School te gaan