Bron: James Minchin & Netflix | The Witcher

The Witcher Trailer

Netflix hoopt met The Witcher trailer in het gat te stappen dat HBO achterliet

Netflix hoopt met The Witcher trailer in het gat te stappen dat HBO achterliet
Bron: Katalin Vermes & Netflix | The Witcher

Het gat dat HBO’s ‘Game of Thrones’ achter liet lijkt door Netflix te worden opgevuld. Voor zolang dat duurt natuurlijk. Want HBO Max komt eraan en daar komt een prequel de het succesvolle serie. Tot die tijd kan Netflix met een nieuwe franchise op de proppen komen, waar ridders, magie en diverse naaktscènes een grote rol in spelen. Om jou enthousiast te maken werd ‘The Witcher trailer’ online gezet.

Geralt of Rivia is een eenzame monsterjager en worstelt om zijn plaats te vinden in een wereld. Waar mensen vaak goddelozer blijken te zijn dan beesten. Wanneer het lot hem naar een krachtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim brengt, moeten de drie leren samen het steeds vluchtiger wordende continent te besturen.

Voor dit alles is niemand minder dan Henry Cavill voor het project gecast. Waarmee hij genoeg afleiding kan gaan zoeken, terwijl de onderhandelingen voor een mogelijke ‘Superman’ film worden vervolgd. Toen de eerste teaser online kwam, wist ik niet zo goed wat ik van deze serie kon verwachten. Ik heb tot op heden niets gelezen, gezien of gespeeld wat met ‘The Witcher’ heeft te maken.

Waardoor ik enigszins blanco naar de serie en trailer kijk. De entertainment waarde, was vanaf de eerste seconde van de trailer te zien. Het is een serie dat naar mijn idee perfect past bij een streamingdienst als Netflix. Waarbij heel veel kan, van halve seksscènes tot en met geweld, waarbij het bloed je om de oren spat.

Wat laten de beelden van de officiële trailer zien?

Wat laten de beelden van de officiële trailer zien?
Bron: Katalin Vermes & Netflix | The Witcher

Al deze elementen zitten in ‘The Witcher trailer’ verwerkt, en dat is pas een kleine sneak peek van wat er 20 december wordt gelanceerd. Natuurlijk is dit een hele strategische keuze van Netflix om te doen. Bij een groot gedeelte van de abonnees zal rond deze tijd de kerstvakantie beginnen, waarmee zij genoeg tijd hebben om een serie als deze te gaan kijken.

Zeker nu er een aantal concurrenten klaar staan om de plek van Netflix in te nemen. Wat bij mij direct in mijn hoofd opkwam, was dat deze serie schreeuwt om gebinged te worden. Wanneer je eenmaal in de serie zit, met alle spanningen erbij, wil je verder kijken. Zeker wanneer je een aantal dagen vrij bent, kan dat prima. Waarmee de eerste streamingdienst laat zien dat series voor dit soort momenten zijn gemaakt.

Voor mij is het verhaal te vaag om daar een hele duidelijke mening over te geven. Dat er moet worden gevochten werd mij heel snel duidelijk, maar de reden daar achter niet. Wat wel opviel was dat alles uit de kast wordt gehaald om de kijker tevreden te stellen. Van de visuele effecten tot en met de locaties. Het ziet er van top tot teen geweldig uit. Er waren hele korte momenten waar ik niet de top kwaliteit zag.

Toch hebben de makers nog even voordat het eerste seizoen online wordt gezet. Mij heeft ‘The Witcher trailer’ overtuigd, dat ik zeker een poging moet gaan wagen in december. Toch zal de concurrentie moordend zijn, want Disney Plus heeft ook een aantal series en films op de planning staan. Dat wordt heel goed plannen en tot in de late uren series en films kijken. Wil jij het eerste seizoen van ‘The Witcher’ gaan kijken?

Latest Reviews