Bron: IMDB & 20th Century Fox | The Woman In The Window

The Woman In The Window Trailer

Ben jij klaar oor het mysterie dat The Woman In The Window trailer laat zien?

20th Century Fox moet zich het komende jaar gaan bewijzen. In 2019 wisten een aantal filmtitels het grote publiek niet te bereiken. hopelijk voor de filmstudio, weet ‘The Woman In The Window trailer’ wel interesse te wekken voor de nieuwe film. De makers hebben mij in ieder geval in de pocket. Want de eerste beelden, geven een bepaald beeld wat mijn nieuwsgierigheid heeft gewekt. Welke elementen spreken jou aan in de trailer?

In de aangrijpende film ‘The Woman in the Window’ raakt een kinderpsychologe bevriend met haar buurman aan de overkant van haar woning in New York. Haar leven komt echter plotseling op zijn kop te staan, wanneer de vrouw van de desbetreffende buurman verdwijnt en dat ze het gevoel heeft dat het gaat om een misdrijf. Schokkende geheimen worden onthuld en niemand –en niets- is wat het lijkt.

Nu ben ik niet de grootste fan van Amy Adams, ik kan haar acteer werk altijd waarderen. Zoals haar rol in de film ‘Arrival’. Daar speelde ze de hoofdrol. Haar rol in ‘The Woman In The Window trailer’ lijkt op haar lijf te zijn geschreven. Alle emotie en drama kan ik de rol worden gestopt. Zodat de actrice kan los gaan in de rol.

Voor de acteurs in de film, zal het een feest zijn geweest om in te acteren

Nu is het heel makkelijk om de ene film met een ander te vergelijken. Toen ik ‘The Woman In The Window trailer’ zag, popte er een aantal andere films op. Zoals ‘Widow’, ‘Knives Out’, ‘The Girl On The Train’ en welke de makers van de nieuwe film ook hebben gemaakt, ‘Gone Girl’. Je ziet de afgelopen jaren een aantal films voorbij komen, waarbij de makers gedurende een film een mysterie ontrafelen.

De kijker wordt gestimuleerd om actief te blijven kijken, zodat je snapt wat er op het beeld gebeurd. Iets wat ik heel gaaf vind om te kijken. Alleen heb ik het idee dt niet alle volwassen bioscoop gangers daar behoefte aan hebben. Als het op een goede manier, zoals de bovenstaande filmtitels gebeurd, dan kan de film vanaf 14 mei een groot succes worden. Waar de makers van ‘The Woman In The Window trailer’ mij hadden, was de spanning.

Ik bleef namelijk twijfelen wat echt was en wat niet. Waardoor ik niet kan wachten tot dat de film in de bioscoop is te zien. Daarnaast zijn er een aantal bekende gezichten in de film te zien. Je kan de volgende gezichten het komende jaar in de bioscoop gaan zien: Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Jennifer Jason Leigh en Julianne Moore.

Latest Reviews