Bron: Gusto Entertainment & Filmdepot | The Wretched

The Wretched is verrassend goede horror!

Reader Rating0 Stemmen
0
7.4
Entertainment zonder te veel verdieping

De kijker krijgt in The Wretched genoeg informatie, maar wordt uiteindelijk verrast

De kijker krijgt in The Wretched genoeg informatie, maar wordt uiteindelijk verrast
Bron: Gusto Entertainment & Filmdepot | The Wretched

De bioscopen zijn in Nederland voorzichtig geopend. Dat betekend dat de film liefhebbers van films kunnen genieten. Wat mij opvalt is dat oude klassiekers terug zijn, maar ook dat kleinere films een kans krijgen om te stralen. Één van de titels is: ‘The Wrecthed’. De film wordt online beschreven als een mix van horror en thriller. Dat is ook wat je krijgt te zien. Wat heeft de film meer te bieden? Lees de recensie en kom erachter.

Ben, een opstandige tiener, moet na de scheiding van zijn ouders de zomer doorbrengen bij zijn vader en diens vreemde buren. Het is geen topvakantie: hij wordt aan het werk gezet in de jachthaven, krijgt het aan de stok met zijn leeftijdsgenoten en moet zien te dealen met zijn vaders nieuwe vriendin. Terwijl Ben steeds minder vrienden maakt in het dorp komt hij erachter dat zijn buurvrouw bezeten is door een eeuwenoude heks. Niemand die hem meer gelooft, dus hij zal zelf actie moeten ondernemen.

De film ‘The Wretched’ is voor mij heel verrassend. Op het moment dat ik de film ging zien, had ik geen enkele trailer gezien. Waardoor de film totaal onbekend was. Tijdens de eerste tien minuten moet een film mij zien te pakken, zodat ik meer interesse krijgt, meer wil weten en de ontknoping wil zien. Dat gebeurde ook bij deze horror/thriller. Je gaat eerst terug in de tijd, om te zien wat er gebeurd. Als kijker zie je genoeg om te weten wat je staat te wachten.

Verwacht geen hoogstaand verhaal, maar wel een film met entertainment

Verwacht geen hoogstaand verhaal, maar wel een film met entertainment
Bron: Gusto Entertainment & Filmdepot | The Wretched

Mijn algemene indruk van ‘The Wretched’ is dat de film voor een groot publiek is gemaakt. Maar probeert vooral een jong publiek aan te spreken. Ook al is de film geschikt voor de kijker van zestien jaar en ouder. De horror/thriller leunt vooral op het verhaal van Ben. Je krijgt een duidelijk en rechtlijnig verhaal. Toch krijg je niet zoveel achtergrond informatie, waardoor bepaalde keuzes en momenten vreemd over komen. Al maakt de film dat aan het eind goed.

Naarmate de film ‘The Wretched’ verder gaat, krijg je als kijker meer te zien. Toch is er een goede twist aan het eind. Wat laat zien hoe de heks te werk gaat. Want jij als kijker hebt bepaalde nuances niet door. Waardoor ik de film nog meer kon waarderen. De sfeer is vanaf de eerste minuut goed, en dat wordt door de hele film door getrokken.

Daarbij zijn de karakters likeable, dat maakt het voor de kijker makkelijker om mee te leven. Zeker wanneer Ben de ene na de andere tegenslag krijgt te verduren. Als je de film ‘The Wretched’ wilt gaan kijken, is dit het moment. Het is namelijk een typische horror/thriller dat je met een bak popcorn weg kijkt.

The Wretched is verrassend goede horror!
De film 'The Wretched' is een goede horror/thriller waarbij de kijker vanaf het begin wordt meegenomen. Met genoeg informatie over het verhaal, wordt de spanning opgebouwd. Al wordt er niet te veel verdieping in de film gebracht. Al met al een goede popcorn film.
Het Verhaal
7.5
Acteer werk
6.5
Regie
7.5
Het einde v/d film
8
Reader Rating0 Stemmen
0
Pluspunten
De kijker wordt vanaf de eerste scene meegenomen in het verhaal
De sfeer past vanaf het begin van 'The Wretched' goed bij het geheel
De twitst in 'The Wretched' weet te kijkerte verrassen
De spanning wordt heel goed ogpebouwd, en blijft gedurende de film hangen
Minpunten
Er zit weinig diepgang in het verhaal, wat beter had gekund
7.4
Entertainment zonder te veel verdieping

Latest Reviews