Thismademyday.nl bestaat 1 jaar!


Mijn blog Thismademyday.nl bestaat 1 jaar!


Een jaar geleden wilde ik het bloggen gaan oppakken en ook meteen serieus gaan aanpakken. Thismademyday.nl was geboren en een jaar later plaats ik met veel plezier berichten over alles wat met entertainment te maken heeft.
In een jaar tijd is er veel veranderd en ben ik mij ook bezig gaan houden met het professionaliseren van mijn blog.

Ik vind het heel erg leuk om te zien dat ik andere mensen weet te informeren of entertainen met de berichten die ik plaats. Wat ik plaats vind ik zelf leuk, maar dat wil niet zeggen dat andere mensen het ook heel erg leuk vinden om te lezen. Wat ik het leukste vind aan het plaatsen van berichten is de feedback die ik krijg van de lezers. Maar ook van de artiesten en personen waar ik over schrijf. Zo wisten Karen from Finance en James Majesty het op twitter en facebook erg te waarderen dat ik hen in de spotlight zette.

Ik wil de lezers en alle andere mensen die mij hebben gesteund bedanken!


Ik moet ook Anne bedanken! Zij heeft er voor gezorgd dat de Thismademyday.nl weer ging draaien. Aan het begin van 2017 was mijn blog ineens uit de lucht. Het werkte niet meer zoals het zou moeten doen. En ik ben toen naar haar toegegaan met de vraag of zij wilde helpen. Samen zijn wij er voor gaan zitten en hebben er voor gezorgd dat Thismademyday weer bereikbaar was voor de lezers. Met een ander thema, wat er nog steeds heel goed uitziet!

DJ Cxris – Summer mix 2016

Het begon vorig jaar met het bovenstaande bericht. Ik wilde het weer gaan proberen en heel voorzichtig ben ik begonnen met het schrijven over muziek, film, series en alles wat entertainment gerelateerd is. Ik wil de lezers heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Blijf terug komen want ik heb nog genoeg plannen om aan mijn blog toe te voegen. De feedback is altijd welkom. En dankzij te lezers blijf ik gemotiveerd om over leuke onderwerpen te schrijven. Ik ben niet van plan om te stoppen en de komende jaren komen erop thismademyday.nl een hoop berichten bij.

Latest Reviews

Ook interessant
Clean Bandit – Tears (99 Souls Remix)