Thismademyday.nl bestaat 2 jaar!!

De tijd vliegt voorbij, en Thismademyday.nl bestaat 2 jaar!

Thismademyday.nl bestaat 2 jaar!
Bron: GIPHY | Thismademyday.nl bestaat 2 jaar!

Het is alweer twee jaar geleden dat ik het eerste bericht plaatste op de website en blog Thismademyday.nl. Vanaf dat moment tot en met nu, is er een hele hoop veranderd. Niet alleen in mijn persoonlijke leven, maar ook op de blog zelf. Van het schrijven over persoonlijke gedachten, muziek, films en meer. Is de blog uitgegroeid tot een entertainment blog.

Nu kan alles waar je op een blog over schrijft entertainment zijn, maar de afgelopen maanden ben ik gaan kijken wat bij elkaar past qua onderwerpen. En kwam tot de conclusie dat de muziek en andere berichten niet meer paste op Thismademyday.nl. De focus ligt sindsdien op on demand, films en televisie. Waardoor je als lezer weet waarvoor je komt.

Na een kleine dip in juli, ging ik voor de volle 100% aan de slag met nieuwe berichten. Het geeft mij energie en maakt mij enthousiast om te blijven schrijven. Via de sociale media krijg ik zo nu en dan positieve feedback, dat mensen het leuk vinden om mijn berichten te lezen. Ook krijg ik terug dat ik zeker door moet blijven gaan. Ik was zeker niet van plan om binnenkort te gaan stoppen.

Het blijven schrijven is te danken aan de lezers en supporters van Thismademyday.nl

Het blijven schrijven is te danken aan de lezers en supporters van Thismademyday.nl
Bron: GIPHY | Thismademyday.nl bestaat 2 jaar!

Het doet mij heel goed om dit te horen, zodat ik het idee heb dat de berichten ook daadwerkelijk worden gelezen. De bezoekers aantallen blijven groeien en dat geeft mij extra motivatie om interessante berichten te schrijven. Om meer informatie op te zoeken en berichten met kloppende informatie online te zetten.

Mocht je hier voor het eerst zijn of Thismademyday.nl al jaren bezoeken, ik wil je bedanken voor je bezoek en support! Ik hoop dat je terug komt, en er komen nog heel veel entertainment berichten aan. Natuurlijk over televisie, films en on demand. Op naar zeker de volgende twee jaar! Ik ben trots op mijn blog en op hoe het in de loop der tijd is geworden. Wat mensen ook zeggen, de manier waarop ik schrijf zal niet veranderen. Het is mijn blog en doe het op mijn manier.

Latest Reviews