Thismademyday.nl Jaaroverzicht 2018

In het Thismademyday.nl jaaroverzicht 2018 kijk ik terug op een mooi jaar bloggen

In het Thismademyday.nl jaaroverzicht 2018 kijk ik terug op een mooi jaar bloggen
Bron: GIPHY | Thank You

Naast alle overzichten over film, on demand en televisie, moet ik ook stil staan bij de blog. Want in het afgelopen jaar is er veel veranderd en gebeurd. Waardoor het schrijven voor mij interessant blijft, en dat ik tot op de dag van vandaag blijf kijken en zoeken naar verbeteringen. Hieronder krijg je het Thismademyday.nl jaaroverzicht 2018.

In het Thismademyday.nl wil ik ten eerste de lezers bedanken. Zij zorgde er mede voor dat de cijfers het laatste halfjaar door het dak gingen. Dat geeft mij een ontzettende drive om door te blijven gaan. Dat bevestigd dat ik iets goed doe, en dat mensen het leuk vinden om tijd door te brengen op mijn blog. Ben jij een vaste lezer? Een hele grote ‘Dankjewel’ vanuit de grond van mijn hart. Het betekend veel voor mij dat ik in mijn hoofd de beginnende blogger ben, heel veel mensen weet te entertainen.

In de loop van 2018 is er het één en ander veranderd op de blog. De maand april was voor mij een omkeerpunt als het gaat om focus. Ik heb een lange tijd getwijfeld over het hoe en wat, als het om de onderwerpen ging. Het was zo divers, dat ik mij kan voorstellen dat een aantal lezers niet terug kwamen. Want je wist niet waar het volgende bericht over zou gaan.

Daar kwam verandering in, en de focus kwam de liggen op alles wat er op het scherm gebeurd. Namelijk film, on demand en televisie. De muzikale tak ging naar een aparte blog, waar ik vol enthousiasme aan begon. Maar al snel merkte dat ik daar niet de creativiteit in kwijt kon. Dat was van korte duur. Voor mij voelde het een bevrijding om tussen een aantal onderwerpen of ‘speerpunten’ te moeten kiezen. Want zo weet de lezer waar je aan toe bent, maar is het voor mij ook niet zoeken voor een interessant onderwerp.

Zonder de lezers en samenwerkingen zag de Thismademyday.nl jaaroverzicht 2018 er niet zo uit

Zonder de lezers en samenwerkingen zag de Thismademyday.nl jaaroverzicht 2018 er niet zo uit
Bron: GIPHY | Sky High

In het Thismademyday.nl jaaroverzicht 2018, kan een kleine opsommingen van samenwerkingen niet ontbreken. Als entertainment blogger merk ik, dat het heel moeilijk is om aansluiting bij andere bloggers te vinden. Je hebt specifieke doelgroepen en dat sluit over het algemeen niet aan bij de blogs over baby’s, sporten of voeding. Toch vroegen de makers van de app Squid, of zij mijn berichten daar mochten delen. Ik was vereerd, en ook heel erg trots. Dat ik als kleine blogger, tussen de grote namen als nu.nl, film totaal of de volkskrant.

Zelf was ik zo brutaal om een aantal filmstudio’s te benaderen voor een win actie. Zo reageerde Disney en Paramount Pictures heel enthousiast. De win actie was een feit. Het gaf mij een kick om mensen blij te maken met bioscoop kaarten of accessoires dat bij een film hoorde.

Ook al waren de kijkcijfers van ‘Kroongetuige‘ niet gigantisch hoog. Mijn berichten over het RTL 4 programma werden heel goed gelezen. Vooral de ontknoping van het seizoen uit 2017 bleef in de loop van 2018 veel gelezen. Maar liefst 1731 mensen lazen wie de winnaar, verliezer en de kroongetuige waren. Verder wilde mensen graag weten hoe RTL 5 het programma ‘Undress for Love‘ lanceerde.

Maar ook hoe RTL het najaar van 2018 zou beginnen. En als laatst in de top 5 van meest gelezen berichten, staat ‘Beau Five Days Inside‘. Het integere programma waar Beau vijf dagen logeert bij verschillende instellingen. Zodat hij kan zien hoe zij daar werken, en dat de Nederlandse kijker kan laten zien.

De cijfers gingen het afgelopen jaar door het dak en komen natuurlijk terug in het Thismademday.nl jaaroverzicht 2018

De cijfers gingen het afgelopen jaar door het dak en komen natuurlijk terug in het Thismademday.nl jaaroverzicht 2018
Bron: GIPHY | Happy New Year

Ik had het in de Thismademyday.nl jaaroverzicht 2018 al over de groei in bezoekers aantallen. De berichten dat gerelateerd waren aan televisie programma’s scoorde het best. Op het moment van het schrijven van dit bericht, hebben meer dan 14 duizend mensen de blog bezocht. 75% daarvan kwam uit Nederland en en 6% uit Amerika. Nogmaals bedankt voor alle respons en bezoeken aan de blog.

Met het schrijven van de Thismademyday.nl jaaroverzicht 2018, kijk ik met een heel goed en trots gevoel terug op de dit jaar. In 2019 ga ik door met het schrijven over film, on demand en televisie. Want zoals het er nu naar uit ziet gaan er een hele hoop bijzondere momenten plaats vinden. Van het samenvoegen van studio’s tot en met het lanceren van nieuwe streaming diensten. Natuurlijk komen de recensies en andere berichten terug.

Latest Reviews