Bron: Photo by null - © null & IMDB | Timmy Failure: Mistakes Were Made

Timmy Failure: Mistakes Were Made Trailer

Disy Plus laat het bekende boek tot leven komen in de Timmy Failure: Mistakes Were Made trailer

Er is een hele generatie opgegroeid met de boeken rondom ‘Timmy Failure’. Disney vond het tijd om de vertaling naar een film te maken. In 2017 werd bekend gemaakt, dat er een film zou worden gemaakt van het eerste boek van Stephan Pastis. Ik denk dat het een goed idee is dat de film naar Disney Plus gaat. Want er kunnen nooit originele films genoeg op komen. Om meer duidelijkheid te creëren werd de ‘Timmy Failure: Mistakes Were Made trailer’ online gezet. Lees hieronder wat ik van de eerste beelden vind.

In de nieuwe Disney Plus Original film volg je de hilarische gebeurtenissen van onze eigenzinnige held, Timmy Failure, die samen met zijn 1500-pond ijsbeerpartner Total, Total Failure Inc., een detectivebureau in Portland runt.

Vorige week deelde ik een blog bericht, waarin ik een aantal Disney Plus titels die in 2020 uitkomen op een rij gezet. Daarin stond de film, waarvan de ‘Timmy Failure: Mistakes Were Made trailer’ is uitgekomen, ook tussen. Het gevoel dat ik had na het zien van de eerste beelden. Was dat het mij een warm en bijna huiselijk gevoel gaf. Datzelfde gevoel kreeg ik bij het zien van ‘Paddington 2‘.

Waarbij de makers er voor hebben gezorgd dat alles klopt en voor jong en oud publiek is geschikt. Ik hoop dat de film ook dat gevoel gaat geven, want de trailer heeft dan wel gedaan. Dat komt vooral door de manier waarop de karakters worden neergezet. Je krijgt een niet voor de hand liggende gezinssamenstelling, en weten het de liefde voor elkaar goed over te brengen. Nu lijken de eerste signalen op groen te staan, want de film lijkt een niet al te moeilijk verhaal te hebben.

Wat laten de eerste beelden van de trailer zien?

Er wordt een Segway gestolen, en daar moeten Timmy en ijsbeer Total naar op zoek. Ik wil iets zeggen over de CGI beelden. Want het ene moment wat de ijsbeer heel goed neergezet. Terwijl het andere moment de ijsbeer niet goed lijkt te zijn gemaakt. Wat heel jammer is, ook al is de film vanaf 7 februari te zien bij Disney Plus.

Vele mensen zullen de film op een normaal scherm bekijken, waardoor de CGI effecten niet direct op zal vallen. Mocht Disney zien dat mensen positief reageren op de film, en natuurlijk gaan kijken. Dan zijn er nog zes boek vervolgen van Timmy Failure die kunnen worden verfilmd.

De ‘Timmy Failure: Mistakes Were Made trailer’ heeft mij overtuigd, en zal voor de nodige memo’s gaan zorgen. Na de bekende tekst ‘I Have Spoken’ tekst uit ‘The Mandalorian‘, zal er op Twitter en Facebook worden gesproken over de ‘Mistakes Were Made’. Je kan daar volledig op los gaan. Onder de Youtube video staan al een aantal grappige reacties.

Latest Reviews

Ook interessant
Avengers Endgame voelt aan als een afsluiting van meer dan tien jaar Marvel films
Avengers Endgame Review