De fans kunnen in de To All the Boys: P.S. I Still Love You trailer zien hoe het liefdeskoppel verder gaat
Bron: Bettina Strauss & Netflix | To All The Boys: P.S. I Still Love You

To All the Boys: P.S. I Still Love You Trailer

De fans kunnen in de To All the Boys: P.S. I Still Love You trailer zien hoe het liefdeskoppel verder gaat

Toen Netflix de film ‘To All the Boys I’ve Loved Before‘ juli 2018 lanceerde. Kwam er een lading aan positiviteit naar de streamingdienst. Mensen waren gek op de film en hoopte dat er snel een vervolg zou komen. Twee jaar later kunnen de mensen naar de film gaan kijken. Om mensen te voorzien van de eerste beelden werd de ‘To All the Boys: P.S. I Still Love You Trailer’ gelanceerd.

De fans hoeven niet lang te wachten tot dat zij de favorieten gezichten Lana Condor en Noah Centineo kunnen zien. Het nieuwe jaar kan op een positieve noot beginnen, want de film zal vanaf 12 februari online komen. Precies op tijd om een romantische filmavond te gaan plannen op Valentijnsdag. Daar blijft het niet bij, want er wordt zelfs gewerkt aan een derde deel. Is Netflix bezig om een franchise of trilogie op poten te zetten? Netflix laat het volgende los over het lang verwachte vervolg:

Het is een nieuw jaar en Lara Jean en Peter doen niet langer alsof ze een koppel zijn. Zij zijn een stel. En terwijl Lara Jean met Peter een aantal officiële eerste keren probeert door te komen – haar eerste echte kus, haar eerste echte date, haar eerste Valentijnsdag – merkt ze dat ze meer leunt op Kitty en Margot, Chris, en een onverwachte nieuwe vertrouweling, Stormy, om haar te helpen omgaan met de complexe emoties die gepaard gaan met dit nieuwe hoofdstuk van het balanceren van een relatie en het uitzoeken van haar authentieke zelf. Maar wanneer John Ambrose, een andere ontvanger van een van de oude liefdesbrieven van Lara Jean, haar leven weer binnengaat, moet ze meer dan ooit op zichzelf vertrouwen, omdat ze geconfronteerd wordt met haar eerste echte dilemma: kan ze tegelijkertijd van twee jongens houden ?

Welke aanknopingspunten van de nieuwe film worden getoond in de trailer?

Nu ben ik niet direct de doelgroep van de film. Toch heb ik genoten van het eerste deel uit 2018. Na het zien van de ‘To All the Boys: P.S. I Still Love You Trailer’, heb ik het idee dat er een klassiek element opnieuw wordt gebruikt. De makers willen één van de brief ontvangers uit de eerste film, als nieuwe mogelijke liefdes relatie om de hoek laten kijken.

Daarmee worden een aantal herkenbare momenten van het eerste deel gebruikt. Zoals dat Lara Jean op d’r achterhoofd valt. Wel ben ik benieuwd hoe de schrijvers het verhaal rondom Lara Jean en Peter hebben geschreven. De chemie in de eerste film was heel erg goed. Het zou jammer zijn als dat niet terugkeert. Verder zijn er weinig momenten in de ‘To All the Boys: P.S. I Still Love You Trailer’ die veel los lieten over de film. Naast het nieuwe karakter dan.

Latest Reviews

Ook interessant
Mashup / Megamix
DJ Earworm met de beroemde mashup United State Of Pop 2017