Source: Copyright: 2020 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. Photo Credit: Courtesy Warner Bros. Pictures & Filmdepot | Tom & Jerry

Tom and Jerry Trailer

Oude bekende zijn terug in de Tom and Jerry trailer

Oude bekende zijn terug in de Tom and Jerry trailer
Source: Tom & Jerry GIPHY | Tom & Jerry The Movie

Voor mij zijn Tom en Jerry de dieren die ik vroeger op televisie zag. Achter elkaar aan rennen om het leven zuur te maken. De makers schromen niet om het zware geschut in te schakelen. Met deze verwachtingen startte ik de ‘Tom and Jerry trailer’. Hieronder deel ik mijn mening over de eerste beelden.

Als Jerry op de avond voor ‘de bruiloft van de eeuw’ in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Maar al snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt.

Na het zien van de ‘Tom and Jerry trailer’ werd mij duidelijk dat Warner Bros een bekende franchise wilde kopiëren. Ik heb het over ‘Alvin and the Chipmunks’ en ‘The Smurfs’. Beide hebben met een aantal film gescoord. Het is tijd om het stokje over te geven aan een ander nostalgische franchise.

Een groot verschil met de voorgaande franchises, is dat de makers dit keer hebben gekozen om 2D animatie te gebruiken. Gedurende de trailer kwam het over alsof het niet helemaal past in het geheel. Alsof de makers de film nog niet hebben afgemaakt, en wel een trailer online hebben gezet. Misschien had een ‘SpongeBob’ make-over hier goed gepast, waarbij de makers op een sub-realistische manier de karakters nieuw leven inblazen.

De film is gemaakt voor gezinnen en het jonge publiek

De film is gemaakt voor gezinnen en het jonge publiek
Source: Tom & Jerry GIPHY | Tom & Jerry

Naast de bekende animatie karakters zijn is er een sterrencast te zien. Chloe Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost en Ken Jeong. Waarbij Moretz wat mij betreft eruit springt. In de ‘Tom and Jerry trailer’ lijkt het erop dat de actrice samen met Tom achter Jerry aangaat. Waarbij de humor, dat je van de klassieke animatie serie kent, terug komt. Iets wat ik heel erg kan waarderen.

Alleen ben ik benieuwd, hoe de humor vandaag de dag overkomt bij families. Want dat lijkt de doelgroep van de film te zijn. De eerste beelden zijn gemaakt voor een jong publiek. De nostalgie moet er voor gaan zorgen, dat ouders met de kinderen naar de bioscoop willen. Alleen spreken de beelden mij niet aan. Ook al hebben de makers van de trailer, er alles aan gedaan om de beelden op een goede manier in elkaar te zetten.

Want de klappen worden op het juiste moment gegeven, zodat de muziek er perfect bij past. Na het zien van de ‘Tom and Jerry trailer’ ben ik niet heel enthousiast geworden. Ik zal niet direct klaar staan om 3 maart 2021 naar de bioscoop te gaan. Ben jij wel enthousiast geworden van de eerste beelden? Laat het hieronder achter.

Latest Reviews