Top 3 favoriete nummers 2017 van mij en de lezers

Dit is de Top 3 van favoriete nummers 2017 van mij en de lezers van de blog

Eind november zette ik een GIF online met de vraag: ‘Wat zijn jouw favoriete nummers 2017?’ Daar werd goed op gereageerd en al snel werd duidelijk dat één nummer heel populair was. Ook wil ik hier mijn drie favoriete nummers van het afgelopen jaar met je delen. Ook al liet Spotify dat heel duidelijk zien waar ik het meest naar had geluisterd. Toch blijf ik mijn favoriete houden.

In 2017 kwam er een hele lijst met nieuwe muziek uit. Wekelijks deel ik een aantal nummers die volgens mij het meest interessant zijn om toe te voegen aan je afspeellijst. Het afgelopen jaar werd er zoveel nieuwe muziek uitgebracht van bekende maar ook opkomende artiesten die door één nummer door wisten te breken. De genres van muziek blijven elkaar kruisen en weten aan te slaan bij een groot publiek. Een hit is geboren, maar welke nummers weten het te halen tot in de woonkamers, auto’s en koptelefoons van de Nederlanders. Hieronder de drie grootste hits volgens de lezers van de blog.

De Top 3 favoriete nummers 2017 volgens de lezers van de blog

Op de derde plek is geëindigd Shawn Mendes met ‘Nothing Holding Me Back’ een heerlijk nummer dat voor uren in je hoofd blijft zitten. Op een terechte derde plek. Het heeft lang in de hitlijsten gestaan en je kon er dit jaar ook niet omheen. Op de tweede plek vind je ‘Despacito’ van Luis Fonsi en Daddy Yankee. Er is een Justin Bieber versie die door vele als ‘beter’ werd bestempeld. Alleen stond de gehele Spaanstalige versie boven aan de hitlijsten en daarom op een tweede plek.

De nummer één onder de favoriete nummers 2017 staat Pink! Met haar comeback single ‘What About Us’ was de zangeres overal te zien en horen.
Andere favoriete die de top 3 favoriete nummers 2017 niet hebben gehaald zijn: Nielson met ‘Hoogste Versnelling’, Avicii met ‘Without You’ en Calvin Harris met ‘Feels’.

De top 3 favoriete nummers 2017 van mij

Om drie favoriete nummers van één jaar te kiezen is heel lastig. Want ieder nummers heeft iets anders waardoor ik er vaak of regelmatig naar luister. Het moet mij op een manier ‘betoveren’ waardoor ik er continue naar wil luisteren. Soms is het de gevoeligheid en het andere moment kan het niet dramatisch en catchy genoeg zijn. Als ik alles op een rijtje zet heb ik een mooie Top 3 favoriete nummers 2017 gemaakt. Hieronder de hoe en het waarom.

Op de derde plek is Fergie met ‘You Already Know’ geëindigd. De comeback van Fergie ging niet van een leien dakje, maar er ligt een geweldig album waar zij trots op mag zijn. Het is een heel divers album waar ik zelf soms vraagtekens bij zet. Maar er zijn een aantal favoriete nummers op het album die super catchy zijn. Op de tweede plek is Kesha met haar comeback single ‘Pray’ komen te staan. Het is een geweldig nummer waar de zangeres laat horen dat zij zonder autotune kan zingen. Het is emotioneel, zit een sterk verhaal achter en is een power ballad waar je u tegen zegt.

Dan mijn nummer één. En daar staat zoals je waarschijnlijk al had verwacht Eva Simons met ‘Guaya’. In de zomer van 2017 lanceerde zij de single om aan de fans en andere luisteraars te laten horen dat zij nog steeds mee doet als zangeres en artiest. Een super catchy nummer dat tot op de dag van vandaag niet gaat vervelen. Het is een ander mix van genres dan dat je van Eva Simons gewend bent, en dat maakt het zo ontzettend goed. Pak de waaier uit de kast en dans alle energie eruit!

Latest Reviews