Na drie telen is Disney klaar om de Toy Story 4 trailer te lanceren
Bron: The Disney Company & Filmdepot | Toy Story 4

Toy Story 4 Trailer

Na drie telen is Disney klaar om de Toy Story 4 trailer te lanceren

Na drie telen is Disney klaar om de Toy Story 4 trailer te lanceren
Bron: GIPHY | Toy Story 4

Het heeft een aantal weken geduurd, maar Disney Pixar heeft eindelijk de eerste officiële ‘Toy Story 4 trailer’ gelanceerd. Waardoor er steeds meer duidelijk wordt over het verhaal van de film. Ik ben enthousiast, en ga met alle liefde door de nieuwe beelden heen.

De oude bekende speelgoed vrienden zijn terug in de ‘Toy Story 4 trailer’. Alleen is er een nieuwe toevoeging aan de speelgoed collectie. Niet iedereen is blij met de toevoeging van ‘Forky’, alleen wilt Woody er voor zorgen dat het goed gaat met Bonnie. Wanneer zij is veel waarde hecht aan haar nieuwe speelgoed, heeft Woody een nieuwe missie.

Alleen lijkt Forky geen zin te hebben om bij Bonnie en de andere groep speelgoed figuren te blijven. Waardoor Woody buiten de camper beland. In de avontuurlijke rondreis met oude en nieuwe vrienden, wordt al snel duidelijk hoe groot de speelgoed wereld kan zijn.

In de verschillende teasers werd al duidelijk dat er een aantal nieuwe karakters aan de cast worden toegevoegd. Waardoor er een nieuwe dynamiek ontstaat. Wat mij ook heel interessant lijkt is de rol van Bo Peep in het geheel is. Zij lijkt de leider te zijn van het speelgoed dat het zonder eigenaar moet doen. Wat heel naar voor het speelgoed kan zijn.

De animatie in de trailer van Toy Story 4 is beter dan ooit!

De animatie in de trailer van Toy Story 4 is beter dan ooit!
Bron: GIPHY | Toy Story 4

De beelden in de officiële ‘Toy Story 4 trailer’ lijken er op te hinten dat dit echt het laatste deel van de franchise is. Er zijn een aantal beelden in de trailer geplakt, die naar het verleden wijzen. Naar de vorige eigenaar Andy, wat hij betekend heeft voor het speelgoed zoals Woody en Buzz.

Ik ben heel benieuwd hoe goed deze film het gaat doen. Want de film zal vanaf 24 juni in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Er zijn een aantal generaties die zijn opgegroeid met de animatie films. Wat ook duidelijk is dat Pixar aan de top staat als het om animatie films gaat. De ‘Toy Story 4 trailer’ laat bijna realistisch speelgoed zien.

Wat ik heel gaaf vind om te zien. Daarbij zijn er een aantal verwijzingen in de trailer te zien. Bijvoorbeeld naar de film ‘Goosebumps’. Het enige wat mij tegen staat is dat Woody blijft zeggen wat de bedoeling van het speelgoed is. Gelukkig komt Bo Peep met een tegen geluid. Zet de release datum in de agenda, want dit kan een hele grote klapper worden.

Latest Reviews

Ook interessant
American Made