New Movie Trailers

Trailers: Acrimony, 12 Strong en Phantom Thread

Kijk naar de trailers van Acrimony, 12 Strong en Phantom Thread

Nu het Oscar seizoen is begonnen en dat zie je terug bij een aantal trailers. Phantom Thread hoopt genoeg aandacht te krijgen waardoor zij in de prijzen kunnen vallen. Daarnaast zijn er nog genoeg films die uit gaan komen. Zoals Acrimony en 12 Strong. De trailers staan hieronder voor je klaar en welke film zou jij als eerste willen zien?

Vorige week liet ik de trailers van Black Panther, I Tonya en The New Mutants zien. Er was veel en genoeg op aan te merken. Kijk hier naar de trailers of kijk deze eerst voordat je naar de trailers van Acrimony, 12 strong en Phantom Thread.

Acrimony – Releasedatum onbekend

Acteur en regisseur Tyler Perry blijft films maken, de ene keer met een mega succes dan de ander. Met Acrimony hoopt hij weer een knaller in handen te hebben. Samen met Taraji P. Henson is hij aan de slag gegaan om de film op te nemen. De karakter dat Taraji P. Henson speelt komt na achttien jaar samen te zijn geweest, erachter dat haar man verder is gegaan zonder haar in te lichten. Op een bepaald moment vertrouwd zij haar man niet en gaat op onderzoek uit.

Totdat zij ziet dat een andere vrouw haar rol als verloofde en binnenkort vrouw van, over heeft genomen. Het kookpunt is bereid en Melinda (de rol van Taraji P. Henson) flipt, want zij vindt dat haar (ex) man haar alles verschuldigd is. Hoe ver gaat zij?

12 Strong – 25 januari in de Nederlandse bioscoop

Acteur Chris Hemsworth is deze week te zien met de Marvel film Thor: Ragnarok. Dit zal de laatste ‘solo’ film van zijn karakter zijn. Om niet helemaal afgeschreven te worden zal hij buiten de superhelden films zijn gezicht moeten laten zien. Dat doet hij in de nieuwe 11 september film 12 Strong.

Het is een waargebeurd verhaal van een special force-team dat net na de aanslagen van 11 september 2001 naar Afghanistan wordt gestuurd om de strijd met de Taliban aan te gaan. Zij werken samen met een krijgsheer van de Noordelijke Alliantie om het doel te bereiken.

Phantom Thread – 1 maart in de Nederlandse bioscoop

Regisseur Paul Thomas Anderson heeft de film Phantom Thread geregisseerd. Een film waar ik na het zien van de trailer met vraagtekens boven mijn hoofd zat. De trailer legt (naar mijn mening) het verhaal niet heel duidelijk uit. Het enige wat ik wist na de trailer was dat Daniel Day-Lewis de rol van een kleermaker vertolkt. Hij heeft gestructureerd leven en is altijd kort samen met de vrouwen voor wie hij kleding maakt. Tot hij de dame Alma ontmoet. Zij zet zijn leven op de kop, maar wat dat uiteindelijk veroorzaakt? Ik kan daar geen antwoord opgeven.
Kijk hieronder naar de trailer en wie weet kan jij mij meer vertellen?

Latest Reviews

Ook interessant
Sicario: Day Of The Soldado - Must see films van juli
Sicario: Day of the Soldado Review