New Movie Trailers

Trailers: Black Panther, I Tonya en The New Mutants

De trailers van Black Panther, I Tonya en The New Mutants staan klaar om bekeken te worden

Er nieuwe trailers die interessant zijn op verschillende manieren. Sommige wat positiever dan de ander. Ik ga er na iedere trailer verder op in. Er zitten een aantal interessante ontwikkelingen aan te komen. En dat wilt de industrie, mensen blijven verbazen en mensen naar de bioscoop laten komen om de verschillende films te zien.

De trailers die ik de vorige keer deelde waren: Star Wars: The Last Jedi, Justice League en Never Here. Klik op de titels om de trailers voor het eerst of nog een keer te bekijken.

Black Panther – 14 februari in de Nederlandse bioscoop

Filmstudio Marvel is druk bezig om een aantal nieuwe superhelden te introduceren. Dat gaat tot nu toe heel erg goed. Want Dr. Strange en Ant Man scoorde met de solo films de Black Panther film hoopt dat ook te gaan doen. Vanaf 14 februari draait de superhelden film in de bioscoop. Met de film wordt er film geschiedenis geschreven. Want er is de laatste jaren veel te doen om ‘white washing’ waarbij rollen die eerder in strips of boeken te zien waren met donkere of andere huiskleur gespeeld worden door blanke acteurs.

Marvel laat voor het eerst een superhelden film op het grote doek zien waarbij grotendeels van de cast een donkere huidskleur heeft. Iets wat ik alleen maar kan toejuichen, waarom moet er anno 2017 nog gek worden gedaan om iemand met een andere huiskleur dan een blank iemand in de hoofdrol te zetten?
In de film Captain America: Civil War werd Black Panther geïntroduceerd en de fans omarmde de toenmalige prins meteen. Ik kan niet wachten tot dat de film in de Nederlandse bioscoop gaat draaien. Het is wachten tot dat het Valentijnsdag is want dan is de film in heel Nederland te zien.

I, Tonya – 22 februari in de Nederlandse bioscoop

Actrice Margot Robbie probeert naast de sexy Harley Quinn een andere en meer diepgaande rol te pakken. Dat is haar gelukt en zij kruipt daarbij meteen in de producersstoel. Samen met haar man gaat zij de taak voor de film op zich nemen. De film I, Tonya laat het leven van voormalig kunstschaatser Tonya Harding. Zij werd in 1994 kampioen alleen zat er een vreemd luchtje aan. De man van Haring, Jeff Gillooly schakelde Shane Stant in om de tegenstandster Nancy Kerrigan te verwonden.

Dit gebeurde en door het ontbreken van Kerrigan werd Harding Amerikaanse kampioen. De aanslag werd ontdekt en Tonya moest haar titel inleveren en werd levenslang geschorst. Zij mag niet meer mee doen met een schaats wedstrijd.
Vanaf 22 februari draait I, Tonya in de Nederlandse bioscoop, eerst is Amerika aan de beurt. want Margot Robbie hoopt met de film de aandacht van de Oscars en andere belangrijke filmprijzen. Of dat gaat lukken weet ik niet, want Allison Janney lijkt eerder de aandacht te trekken in de teaser trailer.

The New Mutants – 12 april in de Nederlandse bioscoop

Fox en Marvel hebben succes gehad met Deadpool en Logan, het waren superhelden films die in een andere genre te zien waren. Fox wilt daar mee verder en de eerste volgende film die daar op voortborduurt is The New Mutants. Een nieuw verhaal waar de kijker met jonge mutants te maken krijgen. Het lijkt erop dat Fox en Marvel een reboot gaat uitvoeren om de franchise nieuw leven in te blazen. De vorige films hebben niet gescoord zoals de studio’s hadden gehoopt.

Alleen heb ik tot nu toe niet zo’n vertrouwen in the New Mutants. Het moest een superhelden film zijn dat in het horror genre thuis hoort. Alleen lijkt het erop dat te trailer het niet waar gaat maken. Tot nu toe ziet het er heel goedkoop uit en had dit net zo goed een televisie serie kunnen zijn. Regisseur John Boone heeft de film geregisseerd en zijn vorige film The Fault In Our Stars scoorde goed. Alleen had het niet de actie scenes dat je wel van een superhelden film zou verwachten.

Latest Reviews

Ook interessant
Televisie blog Review
Ik ben fan van Mr Frank Visser Doet Uitspraak!