New Movie Trailers

Movie Trailers: Game Night, The Greatest Showman en Rampage

De film trailers van Game Night, The Greatest Showman en Rampage zijn uit!

Warner Bros en Fox brachten de afgelopen week weer een aantal nieuwe film trailers uit. Tussen de trailers zaten een aantal verassingen. Zo kwam de trailer van Game Night, de tweede trailer van The Greatest Showman en de Dwayne Johnson film trailer Rampage uit. De twee laatste zijn over een tijd pas te zien in de Nederlandse bioscoop, terwijl de ander vlak na de jaarwisseling te zien is. Welk van de drie zou jij graag willen zien?

De vorige keer, ongeveer een week geleden had ik drie andere trailers die voor de nodige aandacht wisten te zorgen. Kijk hier nogmaals of toch voor het eerst naar Fifty Shades Freed, Sherlock Gnomes en Downsizing.

Game Night – 1 maart in de Nederlandse bioscoop

Één van mijn favoriete genres bij films is de komedie film waarbij het totaal de verkeerde kant op gaat. Dat lijkt ook het geval te zijn bij Game Night. De groep vrienden die normaal, rustige spelletjes avonden organiseren krijgen dit keer te maken met een serieuze Game Night.

Rachel McAdams en Jason Bateman spelen de hoofdrol in de film, en net zoals Identity Thief lijkt mij dit weer een parel van een komedie. Je moet nog even wachten voordat de film te zien is, vanaf 1 maart kan je naar de dichtstbijzijnde bioscoop om de film te gaan kijken.

The Greatest Showman – 3 januari in de Nederlandse bioscoop

toen Hugh Jackman klaar was met Wolverine en voor de laatste keer in Logan te zien was, als de iconische stripheld. Had hij allang een plan achter de hand waar hij het met 20th Century Fox over wilde hebben. Zijn liefde voor musicals en films is zo groot dat hij er in één de hoofdrol wilde spelen. Dat is gelukt, want hij kreeg van de filmstudio het ‘cadeau’ in de vorm van The Greatest Showman.

Samen met Zag Efron, Zendaya en Rebecca Ferguson is hij te zien in de musical en de eerste beelden en muziek beloven veel goeds. Voor mij is dit is een typische film dat geschikt is voor de feestdagen. In Amerika kan je de film rond de kerst en oud en nieuw gaan kijken. In Nederland niet, je kan de feestdagen wel verlengen. Want vanaf 3 januari draait de film in de Nederlandse bioscopen.

Rampage – 19 april in de Nederlandse bioscoop

In 2016 was Dwayne Johnson de best betaalde acteur. Dat hoopt hij in 2018 weer voor elkaar te krijgen met rollen in de verschillende films. Voor Rampage werkt hij weer samen met de maker van San Andreas. Alleen heb ik niet het idee dat dit heel goed gaat scoren. Het kan een vermakelijke film zijn, maar dat is het. Het is losjes gebaseerd op de gelijknamige videogame, maar voor mij is het een mix van Dwayne Johnson films.

Hij is binnenkort te zien in het vervolg of remake van Jumanji, The Jungle Cruise van Disney en zal een rol in Suicide Squad 2 krijgen. Namelijk als Black Adam. De schrijver van de Black Adam film heeft ook aan Rampage gewerkt. Dus allerlei connecties met de andere films waar hij aan werkt. Na 19 april kan ik gaan oordelen of het ook een mix aan The Rock films is. Ga jij voor deze film naar de bioscoop?

Latest Reviews

Ook interessant
We’re Here legt grote verschillen bloot
We’re Here legt grote verschillen bloot