Trailers: Incredibles 2, The Outsider en I Kill Giants

Movie Trailers

Binnenkort kan je naar de film Incredibles 2, The Outsider en I Kill Giants gaan kijken

Dit keer niet alleen de trailers van films die in de bioscoop gaan draaien. Omdat de on demand dienst Netflix één na de andere film uitbrengt zet ik die hier ook bij. Dit keer de trailers van ‘Incredibles 2’, ‘The Ousider’ en ‘I Kill Giants’. Drie films waar ik heel benieuwd naar ben. Welk van de drie films wil jij niet missen?

De vorige keer dat ik trailers deelde waren die van ‘Life Of The Party’, ‘Deadpool 2’ en ‘Jessica Jones’ seizoen 2. Dus niet alleen trailers van alleen van films maar ook van een serie. Nog niet gezien? Klik op de link om je goed voor te bereiden.

Incredibles 2 – 27 juni in de Nederlandse bioscoop

De superhelden familie is terug en gaan verder waar zij waren gebleven. In de jaren tussen deel 1 en het tweede deel, dat vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscoop is te zien, is er niets veranderd. Toch zal er een hoop veranderen naarmate de film verder gaat. In de trailer die vorige week uit kwam zag je dat Helen op avontuur gaat.

Maar blijft Bob oftewel Mr. Incredible thuis om op de kinderen te passen? Ik hoop het niet want zij waren op hun best wanneer zij met het hele gezin waren. Het is nog even wachten voordat er meer informatie wordt los gelaten. Tot die tijd moet je het doen met de trailer die hieronder staat.

The Outsider – 9 maart te streamen bij Netflix

Netflix heeft een nieuwe film in de planning staan. Dit keer hebben zij niemand minder dan Jared Leto weten te strikken om de hoofdrol te vertolken. Waar Jared heel goed in is als acteur is het inleven in de rol. In de trailer laat hij zien dat hij verschillende kanten heeft. Maar zijn eigen saus er over heen giet.

Hij speelt een Amerikaanse soldaat die vast zit in de gevangenis in Japan. Dankzij een Yakuza redder weet hem te bevrijden, maar daar moet wel voor betaald worden. En Nick Lowell de rol van Jared moet mee in de grimmige onderwereld van de Yakuza betreden. Na veel rumoer is de film eindelijk af. Vanaf 9 maart staat de film online bij de streaming dienst Netflix.

I Kill Giants – Release datum onbekend

De producers van Harry Potter komen terug met een nieuwe film. Zij lanceren de film ‘I Kill Giants’ waar de hoofdrolspeelster het opneemt tegen de reuzen. Toen ik de trailer voor het eerst zag, had het veel gelijkenissen met ‘Monster Calls’. Waar de reuzen de problemen voorstellen.

De film is gebaseerd op de gelijknamige strip, dat gemaakt was door Kelly en Ken Niimura’s. In de nieuwe actie en scifi film zijn de acteurs Madison Wolfe, Imogen Poots, Sydney Wade, Rory Jackson en Zoe Saldana te zien. De release datum is tot op heden onbekend. Ga er van uit dat het in het najaar van 2018 in de bioscoop zal gaan draaien.

Latest Reviews

Ook interessant
Draaiende stoelen bij The Voice of Holland