Movie Trailers

Trailers: Life of the Party, Deadpool 2 en Jessica Jones seizoen 2

Movie Trailers

De trailers van Life Of The Party, Deadpool 2 en Jessica Jones seizoen 2 zijn uitgekomen

Het regende de afgelopen week trailers. Niet alleen van films maar de on demand dienst Netflix heeft genoeg in de programmering staan om je enthousiast te krijgen. Met dit keer de trailers van ‘Life Of The Party’, ‘Deadpool 2’ en een voorproefje op ‘Jessica Jones’ seizoen 2.

Vorige week deelde ik de trailers die tijdens de Super Bowl werden uitgezonden. Het ging om ‘Mission Impossible Fallout’, ‘Solo A Star Wars Story’ en ‘Jurassic World Fallen Kingdom’. Dat beloofd een zomer vol knallende blockbusters te worden. De trailers nog niet gezien? Klik op de link om ze te zien.

Life Of The Party -11 mei in de Amerikaanse bioscoop

Het heeft een tijd geduurd voordat Melissa McCarthy terug kwam om in een komedie te gaan spelen. Sinds de flop van ‘Ghostbusters‘ hield zij zich achter de schermen bezig, en met de opnames van een aantal nieuwe films. Zoals ‘Life Of The Party’. De trailer laat zien dat er een twist aan de bekende high school films wordt gegeven. Want de moeder, gespeeld door Melissa McCarthy gaat terug naar de college banken.

En ze krijgt te maken met vooroordelen over haar leeftijd en de vooroordelen die zij zelf heeft. Het lijkt mij een typische Melissa McCarthy film waarbij er van alles gebeurd. En op een hele platte manier. Melissa en haar man Ben Falcone hebben het script geschreven en dat kan goed maar ook negatief uitpakken. Wanneer ‘Life Of The Party’ in Nederland in de bioscoop gaat draaien is nog onbekend.

Deadpool 2 – 17 mei in de Nederlandse bioscoop

Dat Ryan Reynolds een komische timing heeft wisten wij natuurlijk al van de eerste ‘Deadpool’ film. Ook de vorige teaser trailer werd er al heel veel humor gebruikt. En daar wordt een schepje bovenop gedaan met de ‘Meet Cable’ trailer. Daar wordt het karakter dat door Josh Brolin wordt gespeeld geïntroduceerd.

En de grappen vliegen je om de oren. Je moet goed opletten want waar de kracht van Ryan Reynolds in zit is het verwijzen naar andere films. Zo wordt de beruchte en toch berucht snor van Henry Cavill benoemd. En werden de referenties naar de ‘Toy Story’ erbij gehaald. Een hele slimme marketing campagne en dit is pas het begin. Met nog een aantal maanden te gaan, kan er nog genoeg komen.

Jessica Jones seizoen 2 – 8 maart te streamen bij Netflix

Eindelijk komt Jessica Jones terug met een tweede seizoen. Het eerste seizoen was heel erg goed en dat kwam mede dankzij de slechterik dat te zien was. Met het tweede seizoen lijkt het erop dat hij terug gaat komen. En daar wordt aan het einde van deze trailer voorzichtig naar gehint.

De aanpak van het nieuwe seizoen lijkt erop dat je meer van het verleden gaat leren kennen. Wat is er gebeurd voordat je kennis maakte met Jessica Jones. En hoe is zij aan de superkrachten gekomen. Tijdens het eerste seizoen werd er al over gesproken en was het al duidelijk dat seizoen 2 meer in de verdieping zou gaan. Vanaf 8 maart kan je alle afleveringen gaan streamen bij Netflix.

Latest Reviews