New Movie Trailers

Met de trailers van Mother!, Jungle en Insidious 4 weet je wat er gaat komen


Mother!, Jungle en Insidious 4 hopen dat jij binnenkort naar de bioscoop gaat om de films te bekijken


Het najaar is begonnen en dat betekend dat de ‘rustige’ filmmaand direct van start is gegaan. Met de trailers van Mother!, Jungle en Insidious 4 wordt het tegendeel bewezen. Want zij willen er voor zorgen dat je binnenkort naar de bioscoop gaat. September betekend ook dat het Oscar seizoen ook langzaam gaat beginnen. De films die je proberen om in aanmerking te komen voor een prestigieus beeldje proberen zoveel mogelijk aandacht te krijgen en gaan (meestal) in première.
Hieronder zie je de trailers waarvan twee films hopen dat de stemmers (waaronder de Nederlandse regisseur Paula van der Oest) op ze gaat stemmen. Alleen wilt dat op dit moment niet helemaal lukken bij één van de films.

Mother! – 14 september in de Nederlandse bioscoop


Het duurt nog een kleine week voordat Mother in Nederland te zien is. Toch hopen de filmbazen dat jij naar de iets wat vreemde thriller en horror film gaat. Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris en Michelle Pfeiffer zijn in Mother! te zien. Alleen wilt het nog niet zo lukken om de filmliefhebbers aan de kant van de filmstudio te krijgen. Nu staat de regisseur Darren Aronofsky bekend om zijn iets wat vreemde en grimmige films. Want hij maakte Black Swan, Pi en Requiem for a Dream. Je weet een beetje wat je kan verwachten.

Toch waren de filmliefhebbers zo negatief dat na het vertonen van Mother! op het filmfestival in Venetië het publiek heel hard ‘boe’ begon te roepen. Daar bleef het niet bij want de mensen gingen los op Twitter om de film naar beneden te halen. Mocht je toch geïnteresseerd zijn wat er zoal te zien is in de film. Kijk naar de trailer en vanaf volgende week kan je de hele film zien in de bioscoop.

Jungle


Daniel Radcliffe is zijn imago van jonge Harry Potter allang ontgroeid. Want hij heeft in een hele hoop andere films gespeeld. De film Jungle laat zien hoe het is om in the middle of nowhere te komen en daar te verdwalen. Een groepje vrienden maken de keus om de jungle in te trekken en daarop onderzoek uit te gaan. Dit loopt alleen anders dan dat zij hadden gehoopt. Thomas Kretschmann, Alex Russell en Lily Sullivan zullen naast Daniel te zien zijn in de spannende film Jungle.

Wanneer en of de film überhaupt in de Nederlandse bioscoop te zien zal zijn is nog de vraag. Maar wat wel vast staat is dat het een spannende film is, want niemand minder dan Greg McLean heeft aan de film Jungle gewerkt. Hij heeft in het verleden meegewerkt aan The Darkness, Wolf Creek en Rogue.
Niet alle titels waren top films, maar dat Greg McLean spanning in de film kan brengen dat is één ding dat zeker is.

Insidious 4 – 11 januari in de Nederlandse bioscoop


Na drie Insidious films zou je denken dat het verhaal aan zijn einde zou zijn. Niets is minder waar want er komt een vierde deel aan. De filmstudio weet precies het juiste moment te kiezen om de trailer in première te laten gaan. Want de trailer is speciaal uitgekomen voor de horror film It. Het moet een groot succes worden en daar hopen andere horror films een graantje van mee te kunnen prikken.

Adam Robitel neemt het stokje van Leigh Whannell en hoopt het succes van de eerste drie films te kunnen vervolgen. James Wan is achter de schermen betrokken bij de film. En tegenwoordig het is zo dat alles wat James Wan probeert ook lukt. Hij wist The Conjuring franchise op te zetten en daarvoor was hij aan de weg aan het timmeren met de Saw films. Insidious 4 lijkt een goed vervolg op de rest te zijn waarbij je goed moet oppassen om niet te schrikken.

Latest Reviews

Ook interessant
Fitness Music
Cazzette feat. Leo Stannard – Oceans (Dexter Remix)