New Movie Trailers

Bekijk de trailers van Star Wars The Last Jedi, Justice League & Never Here

Star Wars: The Last Jedi, Justice League en Never Here hadden nieuwe trailers

Filmstudio’s lanceren zoveel mogelijk trailers om niet alleen de fans maar ook de mogelijke filmkijkers te bereiken. Niet iedereen gaat maandelijks naar de bioscoop, zij zijn heel kieskeurig naar welke film zij gaan. Star Wars is één van de films waar fans maar ook filmkijkers die af en toe naar de bioscoop gaan vaak voor kiezen.

Met The Last Jedi hoopt Lucas Film te gaan cashen. Niet alleen zij maar ook Warner Bros heeft hoge verwachtingen en hoop op de groep superhelden samen. Voor het eerst gaan zij als een team aan het werk in The Justice League.

Star Wars: The Last Jedi – 13 december in de Nederlandse bioscoop

Er is veel te doen om deel acht van de Star Wars films. Vorig jaar kwam Rogue One uit en dat wist het succes van The Force Awakens niet te halen, ook al vond ik dit deel beter dan de terugkeer van de franchise. Na de opnames van The Last Jedi overleed Carrie Fisher en de nieuwe film is de laatste film waar de actrice in te zien is. Ook lieten de fans online weten dat zij de voorganger van The Last Jedi een kopie vonden van A New Hope.

Er zijn een aantal elementen waar de studio rekening mee moet houden. Het lijkt erop dat de fans de film nu al hebben omarmt want de filmkaartjes gaan over toonbank als warme broodjes. Kan je niet wachten tot dat The Last Jedi 13 december in de bioscoop draait?

Justice League – 16 november in de Nederlandse bioscoop

Warner Bros is nog niet klaar om de nieuwe DC film te promoten. Want zij hebben de vierde trailer online gezet. De special ‘Heroes’ trailer moet de nieuwe beelden promoten, maar er vooral voor zorgen dat je een kaartje gaat kopen. Ik vindt dit tot nu toe de beste trailer die er van The Justice League is uitgebracht. De verschillende karakters krijgen genoeg tijd om te laten zien wat de inbreng is voor de binnenkort uitkomende film.

Zeker als je na gaat dat het een trailer van meer dan drie minuten is. Verwacht dat er nog een laatste trailer uit gaat komen, voordat de film in de bioscoop gaat draaien. Vanaf 16 november is de Justice League te zien in de bioscoop.

Never Here – datum onbekend

De actrice Mireille Enos is bekend van een aantal films en series. Zelf heb ik gekeken naar World War Z en op Netflix naar de serie The Killing. In beide films heb ik genoten van haar acteer werk. In Amerika is de film al te zien geweest en ik vraag mij af of Never Here in de Nederlandse bioscoop zal gaan draaien. Mireille Enos zal net als in de killing in een mysterie terecht komen waarbij zij op zoek gaat naar een moordenaar. Of ik de film in de bioscoop ga zien is de vraag. Maar of ik Never Here sowieso ga zien niet. Het lijkt mij een spannende en hele interessante film om te gaan kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Mulan 2020 Review