Transformers: The Last Knight

Is Transformers: The Last Knight de beste van de reeks?

Transformers: The Last Knight
Michael Bay komt voor het laatst met een film voor de Transformers franchise. Hij maakte Transformers: The Last Knight en komt daarna niet meer terug. Dat zegt hij tot nu toe.

De films staan niet bekend om het goede verhaal of de goede dialogen die er in te zien zijn. Maar wel om speciale effecten en dat het een lekkere zomer blockbuster is. Je kijkt het makkelijk weg zonder dat je heel goed moet onthouden of nadenken wat er allemaal gebeurd.

Ik ben geen groot fan van de films maar wilde het wel een kans geven. Wat ik er van vond lees je na het verhaal en de trailer van Transformers: The Last Knight.

Dit is Transformers: The Last Knight

Cade Yeager wordt beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron.
Die is echter een plan aan het smeden om de aarde te vernietigen, en Optimus moet de Autobots aanvoeren in hun pogingen om Unicron te stoppen.

Dit vond ik van Transformers: The Last Knight

Ik wil eerst beginnen over mijn ervaring in de bioscoop. Ondanks dat de zaal bijna leeg was en er in totaal zes mensen in zaten had ik geen goede ervaring.
Het beeld was niet in verhouding met beeldscherm. En het versprong de hele tijd. Wat heel naar was om naar te kijken.

Goed terug naar The Last Knight film. Want Er waren een aantal elementen heel goed bedacht en sommige moesten beter worden uitgewerkt. De elementen die goed waren was het idee achter het verhaal. Er is nagedacht dat er in het verleden in de riddertijd iets op de wereld is achtergebleven. En dat komt nu van pas om de wereld te redden.

Een ander element dat ik heel goed en leuk vond waren de robots die werden geïntroduceerd. De film The Last Knight draait natuurlijk om de grote Transformers. Toch vond ik de kleinste het leukst om te zien om een beetje verandering te zien. Vooral de robot die Sir Edmund Burton had vond ik leuk. Met een eigen mening en karakter. En hij was een robot die niet zoals de andere Transformers is.

Transformers: The Last Knight

Welke elementen kon Michael Bay en de andere makers verbeteren?

Dat was voor mij het enige wat ik echt leuk vond aan de film. Want het verhaal van Transformers: The Last Knight is zoals de voorgaande films. Megatron komt met een slecht plan en de Transformers moeten het oplossen. Dat was dit keer weer het geval.

De karakters of personages die in het verhaal naast Mark Wahlberg zijn geschreven zijn typisch en zoals vele andere dames door Michael Bay typerend en één dimensionaal. Zo is Isabela Moner het meest irritante en bijdehante kind dat in de film zit. Zij wilt maar mee vechten met de ‘grote mensen’ en weet zich overal tussen te proppen.
Laura Haddock past prima in het rijtje van dames die naast de hoofdrolspelers in de Transformers te zien waren.
Zoals Megan Fox, Rosie Huntington-Whiteley en Nicola Peltz. Knappe hoofden, goede looks en sex appeal.

En de film duurde te lang. Een aantal scenes hadden er niet in hoeven zitten. Toen de film nog een uur moest was ik er klaar mee en de andere in de zaal waren met de smartphone of aan het kletsen met elkaar.
Ook al is de film zoals ik het verwacht had, smult de rest van de wereld van The Last Knight en zal het zoals de voorgangers meer dan een miljard euro opbrengen.

Mijn Conclusie

Hou je van de Transformers franchise? Dan moet je de film The Last Knight zeker gaan zien.
Ben je benieuwd hoe de film eruit ziet of hoe spannend het is? Wacht dan tot de film te streamen of te downloaden via de betaalde kanalen.

Latest Reviews

Ook interessant
Music Listed
Deze zomerse samenwerkingen zorgen dat je relaxt