Het vervolg op Trolls is hier met de officiële Trolls World Tour trailer
Bron: Copyright 2019 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved & Filmdepot | Trolls World Tour

Trolls World Tour Trailer

Het vervolg op Trolls is hier met de officiële Trolls World Tour trailer

Dreamworks komt in 2020 met het vervolg op de eerste volledige animatie film van ‘Trolls’. Het is niet het eerste vervolg dat op het scherm te zien is. Want op Netflix heeft namelijk kerstspecial en een 2D animatie gelanceerd. Maar voor de bioscopen is dit het lang verwachte vervolg. Het lijkt in de ‘Trolls World Tour trailer’ erop dat de makers een invalshoek hebben gevonden.

Want op muzikaal gebied was er nog veel winst te halen, waardoor er een grote groep nieuwe kijkers kunnen worden aangesproken. In de nieuwe film zal het gaan om de verschillende muziek genres samen te kunnen. Waarbij Poppy en Branch voor samen met de andere karakters voor een goed balans moeten gaan zorgen. Het gaat om de muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock.

Laat ik eerst beginnen met de start van de nieuwe ‘Trolls World Tour trailer’. De makers willen natuurlijk aan het publiek tonen, wat de animatie studio hiervoor had uitgebracht. De eerste titel is niets minder dan ‘Shrek’, daar op volgt ‘The Boss Baby‘. Wat ik bijzonder vind, want de ‘Shrek’ franchise stopte in 2010. Nu is er al meerdere keren benoemd, dat er plannen zijn voor een nieuwe reeks. Het lijkt wel of Dreamworks het publiek wilt voorbereiden op wat er gaat komen.

Welke stemmen ga je in 2020 in de film horen?

Welke stemmen ga je in 2020 in de film horen?
Bron: Copyright 2019 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved & Filmdepot | Trolls World Tour

Aan de stem cast zal het in ieder geval niet liggen. Want er is namelijk een lading aan bekende acteurs, actrices en andere muzikaal bekende opgetrommeld. Nu zien en horen wij niet alle karakters, maar er is in ieder muziek genre wel een bekendheid gevonden. Je zag hen niet in de ‘Trolls World Tour trailer’, maar je gaat de volgende stemmen wel in de film horen:

Anna Kendrick, Justin Timberlake, J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ester Dean, Jamie Dornan, Gustavo Dudamel, Ron Funches, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Kunal Nayyar, Ozzy Osbourne, Anderson. Paak, Anthony Ramos, Sam Rockwell, Betsy Sodaro, Karan Soni, Kenan Thompson, Charlyne Yi, George Clinton en Mary J. Blige.

Als dat geen muzikale mengelmoes vol met hits van vroeger en nu gaat worden, dan weet ik het ook niet meer. Tot nu toe lijkt Dreamworks voor een handige release datum te gaan. Want de concurrent als ‘Sonic the Hedgehog‘, ‘The Spongebob Movie: Sponge on the Run‘ en ‘Scoob!‘ lijken ruim voor of een aantal weken naar de nieuwe Trolls film uit te komen. Waardoor de film een aantal weken heeft om hetzelfde publiek aan te kunnen spreken. Je kan vanaf 22 april 2020 naar de bioscoop om het eind resultaat te zien.

Latest Reviews

Ook interessant
Thismademyday.nl Jaaroverzicht 2018