Bron: IMDB & © 2019 DreamWorks Animation LLC - © 2019 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved | Trolls World Tour

Trolls World Tour Trailer

Dreamworks komt in 2020 met een nieuwe film, het is nu tijd voor de Trolls World Tour trailer

Dreamworks komt in 2020 met een nieuwe film, het is nu tijd voor de Trolls World Tour trailer
Bron: IMDB & DreamWorks Animation | Trolls World Tour

In 2016 bracht Dreamworks de film ‘Trolls‘ uit. Voor de animatie studio was het een titel dat hen van de ondergang zou moeten redden. Het klinkt heel dramatisch, maar het ging niet al te best. Waardoor er originele content uit moest komen, dat voor de nodige inkomen moest gaan zorgen. Dat is gelukt, nu is de ‘Trolls World Tour trailer’ uitgekomen. Dat in 2020 voor een nieuwe klapper moet gaan zorgen.

Voor Dreamworks Animation is de bekende jaren ’90 franchise een goede zet geweest. Alleen hebben zij er te lang mee gewacht om met een vervolg te komen. Ook al heeft een ander Dreamworks titel als ‘How To Train Your Dragon: Hidden World’ bewezen dat de interesse er nog wel is. De draken film van 2019 heeft voor een totaal bedrag van 519 miljoen dollar gezorgd. Dat dit in het verschiet ligt voor de tweede Trolls film? Dan kan de studio daar heel blij mee zijn.

Laat ik de bijzondere elementen en momenten van de ‘Trolls World Tour trailer’ met je bespreken. Om te beginnen met de titel, waar de makers de nodige inspiratie bij verschillende rockbands hebben gehaald. Het vervolg lijkt zich niet alleen op pop en dance muziek te richten, waardoor er een grotere doelgroep kan worden aangesproken.

Met Trolls World Tour krijg je niet alleen pop te horen, bereidt je voor op een hoop muziek genres

Het is leuk dat de volgend jaar uitkomende animatie film de kijkers de nodige muziek genres kan introduceren. Zelf luister ik vooral naar de pop muziek. Waardoor rock bij mij in het niet valt. Misschien is er een nummer dat blijft hangen en in mijn afspeellijst terecht komt. Er zijn ook een aantal bekende stemmen die voor de nodige rock-rand kunnen zorgen, namelijk : Ozzy Osbourne, Jamie Dornan, Kelly Clarkson, Chance the Rapper, Flula Borg en Mary J. Blige. Zij zorgen niet alleen voor de rock, maar dat muziek genres op een goede manier worden vertegenwoordigd.

Toch lijkt de eerste ‘Trolls World Tour trailer’ zich te focussen op de volwassenen. Door je eerst te laten zien wat het eerste deel voor muziek had, maar vooral door een aantal grappen te verwerken. Die niet direct voor de kleine kinderogen of oren zijn bedoeld. Ik kon om de grappen lachen. Dit is pas het tipje van de ijsberg, en voordat de film 22 april 2020 in de bioscoop draait, zal er nog genoeg promotie worden gemaakt.

Latest Reviews