Televisie blog Review

Tussen alle festiviteiten is dit met Koningsdag op televisie

Wat is er te zien tijdens Koningsdag 2017? Dit hebben de zenders te bieden

Als je afgelopen nacht los bent gegaan kan je vandaag rustig bijkomen van je kater bij NPO 1.
Want zij laten zien wat er allemaal te zien en toen is in Tilburg.
Dit jaar met Koningsdag zijn Willem Alexander en Maxima te gast in Tilburg. Zij krijgen een rondleiding en verschillende bekende en onbekende Nederlanders gaan het koningspaar en heel Nederland laten zien wat er te beleven is in Tilburg.

Vanaf 10.45 tot en met 13.35 uur kan jij zien wat zij allemaal doen. Tilburg heeft voor het thema ’13 werelden’ gekozen. Omdat het netwerk nummer 013 is het wel een toepasselijk thema voor Koningsdag 2017.
Winfried Baijens neemt de presentatie op zich, en als je ’s avonds naar de samenvatting kijkt hoor je een bekende Tilburger. Want niemand minder dan Guus Meeuwis zal zijn commentaar los laten op alles wat eerder die dag is gebeurd.


Koningsdag in Tilburg – NPO 1 – 10.45 uur t/m 13.35 uur

Het Koningsdag concert van Radio 538 is niet bij RTL5 maar bij 538TV te zien

Als je bij de bekende televisie zenders verwacht dat zij een speciale programmering hebben omdat het Koningsdag is?
Dan heb je het mis dan moet je bij de digitale zenders zijn, want de speciale concerten van de radiozenders kan je daar live volgen.

Radio 538 heeft zoals ieder jaar een groot concert waar verschillende internationale en nationale artiesten voorbij komen. Voorgaande jaren kon je het ’s avonds terug zien bij RTL5, maar dat is niet meer. Wat ook veranderd is dat het feest niet meer in Amsterdam is maar in Breda. Op 538.nl kan je vanaf 12.00 uur de concerten van onder andere Dua Lipa, Miss Montreal, DI-RECT, Maan, Oliver Heldens en Kensington live meemaken. Je kan ook bij 538TV (kanaal 538) het volgen als je een abonnement bij Ziggo hebt.

Slam!FM laat iedereen los gaan met Koningsdag in Alkmaar

Naast Radio 538 heeft Slam!FM ook een groot feest. Niet in Breda maar in Alkmaar. Zij bouwen daar een mega feest en dat moet wel goed komen want het is helemaal uitverkocht.
Wil je alle optredens van artiesten als Lil Kleine, Broederliefde en Tinie Tempah. Wil je los gaan op de dance muziek van verschillende deejays? Dat kan ook want van 12.00 tot en met 21.30 uur komen er een hele hoop deejays langs. Je hoort bijvoorbeeld Sam Feldt, Quintino, Nicky Romero, Kriss Kross Amsterdam en Fedde Le Grand.

Je kan via het Youtube kanaal van Slam!FM en bij de digitale TV zender Slam TV ook kijken en luisteren.
Het kanaal is bij KPN te vinden op 405 en de hele dag voor iedereen gratis beschikbaar. Bij Ziggo (kanaal 603), Delta (kanaal 213) en Caiway (kanaal 130) zit SLAM!TV in het pluspakket!

Latest Reviews

Ook interessant
Relax Music
Great Good Fine Ok – Always