Bron: Jong Marshes & Unsplash

Underwater Trailer

De onderzoekers in de Underwater trailer krijgen te maken met een onderwater monster

De ene rampen film is de ander niet, en daar laat de ‘Underwater trailer’ zien. Waarbij een groep wetenschappers naar de bodem van de zee gaat om daar de nodige onderzoek te verrichten. Het duurt nog even voordat de film in de Nederlandse bioscoop te zien is, de releasedatum stat gepland op 27 februari 2020.

Toen ik de beelden van de ‘Underwater trailer’ had gezien, had ik het idee dat veel weg had van de James Cameron film ‘The Abyss’. Dat in grote lijnen hetzelfde verhaal volgt. Waardoor dit een goede kopie of een slecht remake zou kunnen zijn. Het is voorlopig afwachten tot dat de verlijmingen kunnen worden gemaakt.

De motto van Hollywood lijkt diversiteit een steeds grotere rol te spelen. De verschillende filmstudio’s hebben door dat je door verschillende soorten mensen in beeld te brengen, flink wat geld kan verdienen. Dat is ook zichtbar want de cast bestaat uit: Kristen Stewart, T.J. Miller, Jessica Henwick, Mamoudou Athie, Vincent Cassel en John Gallagher Jr.

Wat zie je in de trailer van Underwater

Het gave aan de ‘Underwater trailer’ is dat je tot nu toe weinig in beeld is gebracht van het monster of alien wezen. Waardoor je als kijker van de trailer, enthousiast wordt gemaakt voor wat er aan gaat komen. Er wordt genoeg getoond om met je fantasie aan de haal te gaan.

Daar komt bij dat ik de look van Kristen Stewart geweldig vindt! Zij lijkt de hoofdpersoon van de film te zijn. Het is naar mijn idee zeldzaam dat vrouwen zo in de spotlight worden gezet. Normaal gesproken zijn het de stereotype vrouwen die in beeld komen. Tenzij het keiharde tantes moeten zijn. Met de look en vibe creëert zij haar eigen stijl.

Waarmee zij een gender-bending karakter laat zien. Zowel man als vrouw, iets wat ik tot nu toe nog niet heb gezien in een film. Ik kan niet wachten tot dat de film volgend jaar in de bioscoop te zien zal zijn. Een monster/rampen film is meer dan welkom, het is alweer een tijd geleden dat een soort gelijke film werd uitgebracht.

Latest Reviews