Unlocked 

De actie film Unlocked was te zien tijdens de Sneak Preview

Unlocked Movie Poster
Na Free Fire bij de Sneak Preview had ik het virus te pakken.
Want ik was wel benieuwd wat voor film er getoond zou worden, en na aanleiding van de aanwijzing konden het twee films zijn ‘Unlocked’ of ‘Alien: Convenant’.
Nu wist ik bijna zeker dat het de laatste film niet zou zijn, want de fans weten de film wel te vinden.

Unlocked was de film die de bioscoop ging laten zien. En dat was niet in een lege zaal.
Nu ben ik wel gewend om in een bomvolle zaal te zitten, maar dit had ik niet mee gemaakt bij de vorige Sneak Preview.

Ik was benieuwd wat de actie film met Noomi Rapace. Want na Unlocked en de komende actie film Atomic Blonde. Waar Charlize Theron de hoofdrol in speelt.
De tijd is aangebroken dat vrouwen steeds vaker in de hoofdrol te zien zijn van keiharde actie films.
Maar weet Noomi Rapace samen met de cast mij te amuseren? Lees mijn recensie na de trailer en het verhaal van Unlocked.

Dit is het verhaal van Unlocked:

CIA-agente Alice Racine is na de aanslagen in Parijs undercover gegaan in London. Zij houdt in de wijk alles in de gaten wat mogelijk te maken zou kunnen hebben met een nieuwe aanslag.
Wanneer zij informatie blijkt te hebben en het verschaft aan terroristen. Moet zij vechten om te overleven. Terwijl de CIA en de terroristen achter haar aan zitten.
Weet zij haar naam te zuiveren, maar ook een chemische aanval in Londen te voorkomen?

Dit vond ik van Unlocked

Ik had mij niet voorbereid voordat ik naar de bioscoop ging. Het enige wat ik over de film wist, was dat het over een chemische aanval ging. En dat de hoofdrolspeelster het tegen probeert te houden.
Wat een film zoals deze moet doen om mij te amuseren zijn een aantal dingen: keiharde actie, vecht scenes om vol verbazing naar te kijken en niet te voorspelbaar zijn.

De drie punten scoorde Unlocked zeker. Noomi Rapace weet zich goed staande te houden en vecht zich in bijna iedere scene er doorheen.
Ik zat met al mijn aandacht te kijken en er waren een aantal momenten in de film dat je dacht te weten hoe alles in elkaar zat. Maar toch wisten de makers er voor te zorgen dat het verhaal een twist kreeg.
Nu kan ik gaan vertellen waar dat mee te maken had, maar dat ga ik niet verklappen. Dat maakte voor mij de film juist heel leuk om naar te kijken. De film werd daardoor niet saai.

Er zaten ook een aantal bekende gezichten in Unlocked. Zo waren Orlando Bloom, Michael Douglas, Toni Collette en John Malkovich te zien naast Noomi. Ik vond Orlando Bloom heel verrassend in zijn rol, want ik heb hem de afgelopen tijd niet voorbij zien komen in een film.
Hij brengt humor in de film, en dat heb je tijdens een aantal scenes nodig als je op het puntje van je stoel zit te kijken.
Een andere acteur die humor in het verhaal wist te brengen was John Malkovich. Hij was van de CIA en wilde Alice te pakken krijgen.

Mijn Conclusie

Ik hoop dat Unlocked goed gaat scoren. Want na RED en Salt hebben de producers een reputatie hoog te houden.
Mocht dit genoeg geld ophalen, dan zie ik dat de filmstudio een nieuwe franchise gaat lanceren. Want dit kan prima bestaan naast de John Wick, Mission Impossible en andere actie films.
Mijn conclusie is dan ook dat je deze film zeker moet gaan zien. Wanneer je geen zin hebt in een zoetsappige film, dan is Unlocked prima om in de bioscoop te gaan zien.

Latest Reviews

Ook interessant
16 weeks until Christmas