Disney Movie Review

Update van Disney on demand

De Disney on demand plannen zijn voor Nederlands iets anders

Vorige week wist disney het voor elkaar te krijgen om heel veel mensen in paniek te laten raken. Want er zou in 2019 een Disney on demand versie komen van Netflix.
Er was aan het begin weinig bekend wat het voor de Nederlandse Netflix en Disney kijker zou betekenen.

Nadat ik vorige week een bericht online had gezet werden de plannen beetje bij beetje duidelijk gemaakt. Om het oude bericht niet te hoeven herschrijven wil ik de updates in dit bericht met je delen.
Want de Disney on demand plannen zouden niet zo fanatiek zijn als dat in eerste instantie werd gedacht.

Disney haalt films van Netflix en begint eigen on demand dienst

De dag nadat ik het bericht online zette maakte de Nederlandse tak van Netflix bekend dat de plannen voor Nederland anders liggen dan de Amerikaanse tak.
Want in Nederland lagen de afspraken met Disney al een tijd vast. Een aantal dagen geleden werd er een verklaring gegeven.

Daarin stond dat zeker tot eind 2019 alle Disney films bij Netflix te zien zullen zijn.
Omdat Disney en Netflix daar voor de Nederlandse markt contracten voor hebben opgesteld.
De plannen liggen niet voor hinder procent vast omdat het ook naar voren gehaald kan worden. Mocht de Disney on demand een heel groot succes gaan worden.

Netflix and Disney on demand

Wat wilt Disney on demand exclusief voor zichzelf hebben?

Nu was Disney on demand niet van plan om alles voor zichzelf te houden. Want de Amerikaanse tak van Netflix is druk bezig om de Marvel en Lucas Film (Star wars, Labyrinth en Indiana Jones) te mogen blijven aanbieden.
Want de exclusiviteit zat op de Pixar, live action en Disney Animation. Die takken van Disney zouden naar de nieuwe on demand dienst worden gehaald.

Tot nu toe kan iedereen rustig blijven ademhalen want in Nederland is tot en met eind 2019 nog veilig van veranderingen. Aan het eind van 2019 worden de contracten met Netflix buiten Amerika geëvalueerd. En dan wordt er meer duidelijk gemaakt door Disney.

Latest Reviews

Ook interessant
Ace of Base – All That She Wants