Bron: Universal Pictures & IMDB | Us

Us Trailer

Weet Jordan Peele met de Us trailer een nieuwe Get Out te lanceren?

Weet Jordan Peele met de Us trailer een nieuwe Get Out te lanceren?
Bron: GIPHY | Us

In 2016 kwam Jordan Peele met de horror film ‘Get Out’. Een film dat er voor zorgde dat de regisseur op de kaart werd gezet. Daarnaast was het een heel groot succes, en dan kan het niet snel genoeg zijn, dat er een vervolg komt. Drie jaar later komt er een nieuwe psychologische horror thriller uit. Waarvan de ‘Us trailer’ is uitgekomen. Weet Jordan met deze film het succes te behouden?

Er zitten een aantal bekende acteurs en actrices in de film. Zo zie je Lupita Nyong’o in de ‘Us trailer’. Maar ook Elisabeth Moss, Yahya Abdul-Mateen II en Winston Duke. Dat moet voor een interessante film gaan zorgen. Wat je ook terug ziet in de eerste beelden van de film.

Langs de iconische kustlijn van Noord-Californië, speelt het leven van Adelaide Wilson zich af, een vrouw die terugkeert naar haar kindertijd thuis met haar echtgenoot Gabe en hun twee kinderen voor een idyllische zomervakantie. Achtervolgd door een onverklaarbare en onopgeloste trauma uit haar verleden en verergerd door een reeks van griezelige toevalligheden, voelt Adelaide haar paranoia opkomen tot een hoge waakzaamheid als zij het idee heeft dat er iets ergs zal gebeuren met haar familie.

Na een spannende stranddag met hun vrienden te hebben doorgebracht, keren de Tylers, Adelaide en haar familie terug naar hun vakantiehuis. Wanneer de duisternis valt, ontdekken de Wilsons het silhouet van vier figuren die elkaars hand vasthouden als ze op de oprit staan. Ons keert een vertederend Amerikaans gezin tegen een angstaanjagende en griezelig tegenstander: dubbelgangers van zichzelf.

Mijn gedachten over de Us trailer

Mijn gedachten over de Us trailer
Bron: GIPHY | Us

Mijn eerste gedachte na het zien van de ‘Us trailer’ is dat het er om draait dat men vandaag de dag de grootste saboteur is. Waardoor de dubbelgangers in de film niet heel vreemd zijn. Ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat, ook wat de schaar voor rol speelt in het geheel. Vanaf 28 maart draait de film in de bioscoop. Een aantal weken geleden kwam de eerste poster uit. Die kan je ook bekijken.

Daar komt het gebruik van de muziek bij. Aan het begin weet de klassieker onder hip-hop nummers je in het verhaal te krijgen. Zodra de ‘Us trailer’ op stoom is, en een donkere afslag neemt. Dan bouwt het de spanning op en op een hele goede manier. Dat maakt de trailer nog leuker om naar te kijken.

Latest Reviews