Bron: Netflix

Vanaf december 2019 bij Netflix

Welke films en series komen er in december naar de streamingdienst Netflix?

Heb jij genoeg tijd om de nieuwe films en series die vanaf december 2019 bij Netflix online komen te kijken?

Tussen al het kerst geweld van Netflix heeft de streamingdienst nog een aantal mogelijke parels klaar staan. Zeker nu de concurrentie als Disney Plus en Apple TV Plus de kijker weg probeert te lokken. Hieronder heb ik de beste film en serie titels die vanaf december 2019 bij Netflix te zien zijn, voor jou op een rij gezet. Welk van de onderstaande titels wil jij heel graag zien?

V Wars

V Wars - Vanaf december 2019 bij Netflix
Bron: Netflix | V Wars

Tussen de romantiek en drama is er ook nog ruimte voor een serie met horror elementen. The Vampier Dairies acteur Ian Somerhalder is vanaf 6 december 2019 bij Netflix te zien in een nieuwe original series. Het draait in het eerste seizoen van ‘V-Wars’ om Dr. Luther Swann. Hij komt in een wereld van ongekende horror wanneer een mysterieuze ziekte zijn beste vriend. Michael Fayne transformeert in een moorddadig roofdier dat zich voedt met andere mensen.

Naarmate de ziekte zich verspreidt en meer mensen worden getransformeerd, breekt de samenleving uiteen in tegenovergestelde kampen, waardoor normale mensen worden geconfronteerd met het groeiende aantal van deze “vampieren”. Swann racet tegen de tijd om te begrijpen wat er gebeurt, terwijl Fayne opstijgt om de krachtige ondergrondse leider van de vampieren te worden.

Marriage Story

Marriage Story - Vanaf december bij Netflix
Bron: Wilson Webb & Netflix | Marriage Story

Netflix wilt naar de actie films ook een aantal hoogstaande films uitbrengen. In november beginnen zij met het lanceren van ‘The Irishman’ en niet veel later, 6 december om precies te zijn, komt de film ‘Marriage Story’ naar de streamingdienst. Waarin Scarlett Johansson en Adam Driver een getrouwd stel vormen. Alleen lijkt de liefdes relaties tussen de twee niet stand te houden.

Waardoor een scheiding onvermijdelijk lijkt te zijn. Tegelijkertijd willen zij de rol als vader en moeder zo goed mogelijk blijven vervullen, omdat zij het beste voor hun zoon, blijft de verbondenheid bestaan. Hoe gaan zij om met de scheiding en het toch willen blijven als familie? Je kan de film in de bioscoop bekijken, maar mocht je thuis op de bank willen genieten van de film? Dan kan dat vanaf 6 december 2019 bij Netflix.

6 underground

6 Underground - Vanaf december 2019 bij Netflix
Bron: Photo Courtesy of Netflix | 6 Underground

Vlak voor de feestdagen, 13 december, komt Netflix met een klapper van een actie film. Als je nagaat dat Michael Bay bekend staat om zijn grote bombastische actie films, dan moet ‘6 Underground’ de verwachtingen gaan waar maken. Toen ik de trailer voor het eerst zag, had ik direct door dat de bekende regisseur achter de film zat. Wat ik niet wist, was dat Netflix er een gigantisch budget tegen aan had gegooid.

Er is 150 miljoen dollar besteed bij het maken van de film, nu staat ‘Bright’ op de twee plek van duurste Netflix films. Mocht de actie, locaties en regisseur je nog niet hebben overgehaald? Dan kunnen de acteurs dat voor elkaar krijgen. Want Ryan Reynolds staat aan het hoofd van de zes personen samen vormen ze een burgerwacht-ploeg. Zij moesten hun dood vervalsen om zo beruchte criminelen te kunnen verslaan.

The Witcher

The Witcher - Vanaf december bij Netflix
Bron: Netflix | The Witcher

Voor Henry Cavill kwam ‘The Witcher‘ op het juiste moment. Want tot op heden lijken de onderhandelingen met Warner Bros, om zijn rol als Superman te vervolgen, niet lekker te lopen. Nu de HBO serie ‘Game of Thrones’ is afgelopen, hoopt Netflix in het gat te stappen met de Netflix Original series. In de serie draait het om Geralt of Rivia. Hij is een eenzame monsterjager en worstelt om zijn plaats te vinden in een wereld. Waar mensen vaak goddelozer blijken te zijn dan beesten.

Wanneer het lot hem naar een krachtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim brengt, moeten de drie leren samen het steeds vluchtiger wordende continent te besturen. Voor de abonnee komt de serie op het juiste moment, want voor vele staat de kerstvakantie en daarmee een aantal dagen vrij voor de deur. Mocht je het eerste seizoen van ‘The Witcher’ willen zien? Dat kan vanaf 20 december 2019 bij Netflix.

Lost in Space

Lost in Space - Vanaf december 2019 bij Netflix
Bron: Netflix | Lost in Space

In 2018 bracht Netflix de oude franchise ‘Lost in Space‘ terug naar de streamingdienst. In 1960 kwamen verschillende seizoenen van deze serie op de buis. Het was tijd om een update uit te brengen. Het eerste seizoen van de Netflix variant werd goed ontvangen en niet veel later werd er een tweede seizoen aangekondigd. Voor de fans kan het niet snel genoeg 24 december zijn. Vanaf dan kan je namelijk gaan kijken naar het tweede seizoen.

Er is meer gevaar – en avontuur – voor de familie Robinson! Met de Jupiter 2 gestrand op een mysterieuze oceaanplaneet zonder hun geliefde robot, moeten de Robinsons samenwerken, samen met de ondeugende en manipulerende Dr. Smith en de altijd charmante Don West, om terug te keren naar de Resolute en herenigen met de andere kolonisten. Maar ze vinden snel dat alles niet is wat het lijkt.

The Neighbor

The Neighbor - Vanaf december 2019 bij Netflix
Bron: Netflix | The Neighbor

Marvel weet al meerdere jaren flink wat indruk te maken met de verschillende superhelden films en series. Nu Netflix het op eigen kracht moet gaan doen, wordt er op 31 december 2019 bij Netflix een nieuwe Spaanse superheld geïntroduceerd. Jose Ramon leeft de hele dag een gewoon leven, maar alles verandert wanneer hij ontdekt dat zijn buurman Javier, in feite de beroemde superheld Titan is.

Maar met superkrachten is Javier geen goed persoon: Javier/Titan is een puinhoop omdat hij weigert zich volwassen te gedragen en verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties. Vooral Javier worstelt in de relatie met zijn vriendin Lola, een briljante journalist die vermoedt dat Javier in feite Titan is. Samen navigeren de twee buren en nu vrienden wat betekent om volwassen te zijn terwijl ze tegen de superschurken vechten.

Latest Reviews