Bron: Kelly Sikkema & Unsplash

Vanaf februari 2021 op televisie

Welke programma’s worden vanaf februari 2021 op televisie uitgezonden?

De eerste paar maanden van het nieuwe jaar, is voor de grote zenders tijd om zich voor te bereiden op de maanden die gaan komen. Toch zijn er een aantal programma’s die de kijker moeten gaan bekoren. Om een aantal nieuwe programma’s op een rij te zetten, heb ik er drie uitgekozen. Dit zijn de drie programma’s die vanaf februari 2021 op televisie worden uitgezonden.

Op Zoek naar Maria

Op zoek naar Maria - Vanaf februari 2021 op televisie
Source: AVROTROS / Elvin Boer | Op zoek naar Maria

Het is tien jaar geleden dat er voor het laatst werd gezocht naar een nieuw musical talent. Vanaf 21 februari 2021 om 20.30 uur gaat de Avrotros op NPO1 het bekende programma terug op de buis brengen. Na de zoektochten naar Evita, Joseph, Zorro en Mary Poppins wordt er nu gezocht naar Maria. De winnares zal de rol van Maria gaan vertolken in de hit musical ‘The Sound of Music’.

De tien ‘Maria’s’ gaan zeven weken lang strijden om de hoofdrol. In iedere aflevering moeten zij zich bewijzen tegenover een vierkoppige jury die hun optredens op professionele wijze becommentarieert. Vervolgens is het aan de Nederlandse kijker om te stemmen wie er door mogen en wie er in de ‘sing off’ terechtkomen.

In de daarop volgende uitslag ronde laten de twee ‘Maria’s’ met de minste stemmen nog één keer aan de jury en de kijkers thuis zien wat zij aan talent in huis hebben. Na de poging van RTL, ben ik heel benieuwd hoe de makers het programma naar nu gaan halen, zodat het programma op een frisse manier overkomt op de kijker.

All You Need Is Love

All You Need Is Love - Dit is de programmering rondom de feestdagen bij RTL 4 en 5
Bron: RTL & Nick van Ormondt | All You Need Is Love

In 2020 had RTL een hit in handen met ‘All You Need Is Love‘. Het liefdesprogramma werd vorig jaar op het juiste moment uitgezonden. Want het coronavirus begon om zich heen te slaan. Waardoor het bekende format op de schop ging, om aan de maatregelen te voldoen. Voor vele kijkers is het een programma geweest met veel positiviteit. Waardoor RTL ook dit jaar met het succesvolle programma terug komt.

Natuurlijk is Valentijnsdag de dag om het nieuwe seizoen af te trappen. Je kan vanaf 14 februari 2021 om 21.15 uur bij RTL4 gaan kijken hoe Robert ten Brink, gebroken harten weet te lijmen, geliefden herenigt en stille liefdes openbaar maakt. Het is alleen de vraag hoeveel roet het coronavirus in het format gaat gooien.

IJsmeesters: Koud Kunstje

Source: John Bakator & Unsplash

Na pottenbakkers, zang talent wordt er vanaf 12 februari om 20.30 op SBS6 gezocht naar de ultieme ijsmeester. In het programma ‘IJsmeesters: Koud kunstje’ komen zes bekende Nederlanders langs om mee te beoordelen. De kijker gaat onder andere Hans Klok, Albert Verlinde en Erica Terpstra zien.

Naast de BN-ers is er ook een professionele jury, en die bestaat uit: Alec Messchaert, organisator van ijssculpturenfestivals, en Anique Kuizenga, artistiek leider van het IJsbeeldenfestival Zwolle. Tijdens de vier afleveringen gaat Viktor Brand alles aan elkaar praten. Ga jij kijken naar de strijd om de titel IJsmeesters 2021?

Latest Reviews