Source: DTCI Media & Disney Plus

Vanaf november 2020 bij Disney Plus

Dit zijn de titels die vanaf november 2020 bij Disney Plus te zien zijn

Iedere maand is het weer uitkijken naar de nieuwe releases bij de verschillende streaming diensten. Dat geldt ook voor de komende maand, want naast Netflix en Videoland heeft de streamingdienst van Disney genoeg te bieden. Om de verschillende titels online te zetten, heb ik een lijst gemaakt met de beste releases in november 2020 bij Disney Plus.

De maand oktober wist goed te eindigen door het nieuwe seizoen van ‘The Mandalorian’ te starten. Er is tot op heden weinig bekend over het verhaal. Wel dat er achter de schermen genoeg drama is, en dat er karakters van de animatie serie ‘The Clone Wars’ de overstap naar live action maken.

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Vanaf november bij Disney Plus- Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn
Source: Copyright 2019 WW Entertainment & Filmdepot | Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Afgelopen februari draaide ‘Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn’ in de bioscoop. Na de bioscoop, dvd is het tijd om de film naar Disney Plus te halen. Waarmee dit één van de eerste Nederlandse films is, dat bij de dienst wordt aangeboden. De film zal vanaf 6 november bij Disney Plus te zien zijn, en gaat over het volgende:

Kruimeltje is weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd… Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.

Inside Pixar

Achter de animatie films van Pixar, zit achter vele een persoonlijk verhaal. De makers krijgen bij de animatie studio de kans om zijn/haar eigen verhaal te vertellen. Dat werd ook bekend gemaakt toen ‘Onward‘ werd gelanceerd. Het verhaal van de maker wordt op een Pixar manier verteld. Zodat een groot publiek met dezelfde ervaring het kan herkennen.

Om de andere verhalen aan het publiek te vertellen, zonder dat er een interview aan te pas moet komen, wordt vanaf 13 november 2020 bij Disney Plus, ‘Inside Pixar’ gelanceerd. Waarbij de makers, van de animators tot aan de mensen die helpen met het schrijven van de verhalen, de kans krijgen om de persoonlijke verhalen te verduidelijken. Ook krijgt de kijker een beeld van de cultuur en de mensen die werken bij Pixar Animation Studios.

LEGO Star Wars Holiday Special

Vanaf november 2020 bij Disney Plus - Lego Star Wars Holiday Special
Source: DTCI Media | Lego Star Wars Holiday Special

Het grote publiek weet Star Wars al jaren te vinden. Zo worden de jonge tot oudere kijker vermaakt, en daar wordt vanaf 17 november 2020 bij Disney Plus een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. De afgelopen jaren heeft de animatie studio van LEGO voor de nodige korte films gezorgd. Dan moet je denken aan korte animaties van: ‘Frozen’, ‘Marvel’ en ‘Star Wars’.

Het is al een ruime tijd geleden dat Disney een Star Wars kerst special heeft uitgebracht. De laatste keer was in 1978, en dat werd niet door iedereen als positief ervaren. Hopelijk kan LEGO daar verandering in brengen, want de karakters Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose en de droids zijn te zien als LEGO figuren. Disney laat het volgende los over de ‘Holiday Special’:

Direct volgend op de gebeurtenissen in ‘Star Wars: The Rise of Skywalker‘, verlaat Rey haar vrienden om zich voor te bereiden op Life Day terwijl ze met BB-8 op een nieuw avontuur gaat om een diepere kennis van de Force te krijgen. Bij een mysterieuze Jedi-tempel wordt Rey in een tijdlijn-overschrijdend avontuur geslingerd, door geliefde momenten in de filmgeschiedenis van Star Wars. Waarbij ze in contact komt met Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan en andere iconische helden en schurken uit alle negen Skywalker-saga films. Maar zal ze op tijd terug zijn voor ‘het levensdagfeest’ en de ware betekenis van vakantiegeest leren kennen?

The Wonderful World of Mickey Mouse

Vanaf november 2020 bij Disney Plus - Wonderful World of Mickey Mouse
Source: DTCI Media | Wonderful World of Mickey Mouse

Disney wilt de verjaardag van Mickey Mouse groots gaan vieren. De jonge streamingdienst krijgt de eer om dit online te vieren. En wel vanaf 18 november 2020 bij Disney Plus. Wekelijks worden er nieuwe korte animaties bij de streamingdienst toegevoegd. De bekende Disney figuren kregen in 2013 een make-over, en waren te zien in korte animaties met de meest bijzondere avonturen.

In deze stijl zullen de nieuwe korte animatie films ook zijn. Maak je klaar om in de bijzondere, kleurrijke en over de top wereld van Mickey, Minnie, Pluto, Donald en Katrien. In de zeven minuut durende animatie film, krijg je situaties te zien, die je van te horen niet had kunnen verwachten.

Marvel’s 616

Vanaf november bij Disney Plus - Marvel's 616
Source: DTCI Media | Marvel’s 616

In “Marvel’s 616” duikt Marvel’s in de rijke erfenis van de baanbrekende personages, makers en verhalen die de wereld buiten je raam weerspiegelen. In welke aflevering, geleid door een unieke filmmaker, toont de verhalen van: popcultuur en fans binnen het Marvel-universum. Zo komen Marvel’s wereldomspannende artiesten, de baanbrekende vrouwen van Marvel Comics, het ontdekken van de ‘vergeten’ personages van Marvel en nog veel meer aan bod.

Als kijker krijg je letter een kijkje achter de schermen. Waarbij prominenten uit de wereld van Marvel aan het woord komen. Dit alles kan je vanaf 20 november 2020 bij Disney Plus gaan zien. De acht afleveringen worden in één keer online gezet, de Marvel serie bestaat uit acht afleveringen.

Black Beauty

Vanaf november bij Disney Plus - Black Beauty
Source: DTCI Media, Graham Bartholomew & Disney | Black Beauty

Het is niet de eerste keer dat het boek van Anna Sewell is verfilmd. In 1994 heeft Warner Bros er een film van gemaakt. Dit keer is het de beurt aan Disney. De film is speciaal gemaakt om op de streamingdienst te lanceren. Aan het eind van de maand komt de film online, namelijk 27 november 2020. De film draait om het paard Black Beauty. Een wild paard dat in de wildernis is geboren in het Amerikaanse Westen.

De paard Beauty wordt weggehaald bij haar familie, en naar Birtwick Stables gebracht. Waar ze het tienermeisje, Jo Green, ontmoet. Beauty en Jo smeden een onbreekbare band die Beauty door de verschillende hoofdstukken, uitdagingen en avonturen van haar leven voert. Met de acteurs Mackenzie Foy, Iain Glen en Claire Forlani en de stem van Kate Winslet.

Latest Reviews