Bron: Pixabay.com

Vanaf september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS

Deze programma’s zijn vanaf september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS

De zomer is nog in volle gang. Toch komen de verschillende televisie zenders met de updates rondom de programmering van september 2019 op tv. Zij willen er voor zorgen dat jij dit najaar bij de zenders NPO, RTL en SBS blijft plakken. Vanaf september worden de eerste verschuivingen duidelijk, want de drie zenders zetten de beste programma’s en presentatoren in om de scoren. Hieronder de grootste veranderingen en beste programma’s die vanaf september op bij NPO, RTL en SBS te zien zullen zijn.

NPO

Boer Zoekt Vrouw: Kick Off

Boer Zoekt Vrouw: Kick Off - september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS
Bron: Fotograaf Linelle Deunk & KRO-NCRV | Boer Zoekt Vrouw: Kick Off

Yvonne Jaspers en de KRO-NCRV zijn terug om het nieuwe seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw‘ af te trappen. Vanaf zondag 1 september 2019 op tv bij NPO 1 om 20.30 uur zullen de groep vrijgezelle boeren en mogelijk boerinnen bekend worden gemaakt. Mocht jij vrijgezel zijn en opzoek naar een man of vrouw plus een boerderij?

Schrijf de uitzenddatum in je agenda, na de uitzending kunnen de brieven worden gestuurd. Zodat het daten met de vrijgezellen kan beginnen. Dit is pas de kick of van het nieuwe seizoen, begin 2020 zal het volledige seizoen door de KRO-NCRV met natuurlijk Yvonne Jaspers worden uitgezonden.

Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon: The Dream - september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS
Bron: Nico Kroon & AvroTros | Nick & Simon: The Dream

De afgelopen jaren hebben Nick en Simon een tiental programma’s gemaakt bij SBS 6. Vanaf het nieuwe televisieseizoen zijn de heren terug bij de AvroTros. Waar zij wederom op reis gaan naar een ander land of continent. Tijdens de voorgaande muzikale reizen, deden zij Amerika (twee keer), Zuid-Afrika, Cuba, Engeland & Ierland en Zweden aan.

Tot nu toe is het niet bekend waar de drie mannen naar toe gaan. Wat wel duidelijk is, dat een reis zonder Kees Tol, hun beste vriend en gelegenheidsmanager niet mag ontbreken. Het nieuwe seizoen is vanaf 1 september 2019 op tv bij NPO 1 om 21.30 uur te zien. Ook al is niet alle informatie duidelijk, het beloofd een muzikale en humorvolle reis te worden.

De Slaapservice

De Slaapservice - september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS
Bron: Foto Merlijn Doomernik & VPRO – Alle rechten voorbehouden / All rights reserved | De Slaapservice

In De slaapservice gaat presentatrice Marijn Frank, bekend van NPO 3 programma ‘Keuringsdienst van Waarde’, langs bij kinderen die om verschillende redenen niet kunnen slapen. Met twee luisterende oren ontrafelt Marijn waarom de kinderen wakker liggen. En met een magische koffer vol creatieve slaaptechnieken doet ze haar uiterste best om ervoor te zorgen dat ze de slaap wél kunnen vatten. Vanaf 8 september 2019 op tv bij NPO Zapp.

RTL

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson - september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS
Bron: JFK & RTL | Expeditie Robinson

De voorgaande jaren was het succesvolle programma ‘Expeditie Robinson‘ te zien bij RTL 5. Waar het gigantisch scoorde, nu Peter van de Vorst aan het roer staat. Is het tijd voor de nodige veranderingen. Waarbij het populaire programma de overstap maakt naar RTL 4. Wat ook direct zorgt voor een nieuwe uitzendavond, namelijk de zondagavond.

Vanaf 1 september 2019 op tv om 20.00 uur is het nieuwe seizoen te zien. Waarbij Kaj Gorgels zijn debuut maakt als presentator van het programma. Wie terug keert is Nicolette Kluijver, zij zullen samen de kandidaten ondersteunen waar dat nodig is. Het draait in het bekende survival-programma om de avonturiers.

Zij reizen af naar een exotische plek die de hemel op aarde lijkt te zijn, maar niets is minder waar. De deelnemers zijn snel overtuigd dat de ‘hel op aarde’ bestaat. De deelnemers strijden in Expeditie Robinson op een aantal onbewoonde eilanden om de Robinsontitel. Wie het langste overblijft wint deze felbegeerde titel.

Je Kent Me Toch Schat?

Je Kent Me Toch Schat? - september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS
Bron: Telegraaf & RTL | Je Kent Me Toch Schat?

In het programma ‘Je Kent Me Toch Schat?’ gaan 8 koppels de uitdaging aan om te bewijzen dat zij elkaar het beste kennen. De koppels vertoeven in een mooi kasteel waar door middel van leuke spellen de ultieme test wordt ondergaan: welk koppel kent elkaar het beste? En welke koppel wint een geheel verzorgde second honeymoon?

Een programma over de liefde kan natuurlijk niet zonder de man van de liefde, Dr Love Robert ten Brink. Het nieuwe presentatie gezicht Vivienne van den Assem zal samen met Robert de presentatie op zich nemen. De eerste aflevering is 4 september om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Chantal’s Pyjama Party

Chantal's Pyjama Party - september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS
Bron: RTL Boulevard & RTL | Chantal’s Pyjama Party

Om het programma ‘Chantal Blijft Slapen‘ interessant te houden voor de kijker en natuurlijk Chantal Janzen zelf. Heeft het bekende format een kleine metamorfose gehad. Vanaf 5 september 2019 op tv om 20.30 uur zal ‘Chantal’s Pyjama Party’ voor het eerst worden uitgezonden.
Het werd hoog tijd dat het dekbed eens flink wordt opgeschud.

Na het eerste seizoen wordt het afgelopen met een big bang: de grootste pyjama party van Nederland op 15 & 16 november in de Ziggo Dome. Ook bekende slaapgasten maken daar hun acte de présence waaronder Lil’ Kleine, Famke Louise, Maan, Wibi Soerjadi, Corry Konings, Glennis Grace, Peter Jan Rens en Tijl Beckand. Enige voorwaarde: iedereen moet in pyjama naar de Ziggo Dome komen!

Dancing With The Stars

Dancing With The Stars - september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS
Bron: RTL Boulevard & RTL | Dancing With The Stars

Nu SBS 6 het programma ‘Dance Dance Dance‘ gaat uitzenden, is het de beurt aan RTL om met een tegenhanger te komen. Zij hebben het bekende programma ‘Dacing With The Stars’ uit de kast gehaald, waar het om ballroom dancing gaat. Het is tien jaar geleden dat het laatste seizoen werd uitgezonden bij RTL.

Daarna zond de NPO één seizoen ‘Strictly Come Dancing’ uit. Dit keer zullen Chantal Janzen en Tijl Beckand het programma aan elkaar praten en de deelnemers ondersteunen. De zender heeft ook bekend gemaakt wie er in de jury plaatsnemen. Samen vormen Dan Karaty, Euvgenia Parakhina, Irene Moors en Louis van Amstel de jury vormen.

The Masked Singer

The Masked Singer - september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS
Bron: RTL Boulevard & RTL | The Masked Singer

Nadat ‘The Voice Senior‘ eind augustus het najaar van RTL laat starten. Komt de zender met een nieuw gekocht programma. Oorspronkelijk uit Zuid-Korea en het werd een gigantisch succes in Amerika. Ik riep al eerder dat RTL het programma moest gaan maken en uitzenden. Vanaf 27 september is het eindelijk zover. Dan kan je net als de jury gaan horen welke bekende Nederlanders er achter de maskers zitten verstopt.

Het draait allemaal om een zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders onherkenbaar op het podium staan. Niemand weet wie er achter de maskers zitten. Ruben Nicolai presenteert het programma en teamcaptains Carlo Boszhard en Gerard Joling zullen samen met hun team hun uiterste best moeten doen om de identiteit van de zanger(es) te achterhalen.

Ranking The Stars

Ranking The Stars 2018
Bron: BNNVARA.nl | Ranking The Stars

Ranking The Stars‘ is vanaf september nieuw te zien bij RTL 5! Sinds het bekend maken van Paul de Leeuw zijn overstap naar RTL, waren er geruchten dat het programma ook zou verhuizen. De kogel is door de kerk, en Paul de Leeuw legt tien bekende kandidaten vragen voor die zijn behandeld door een panel van ‘gewone burgers’.

Aan de hand van de vragen moeten de BN’ers zichzelf en hun medekandidaten ranken: op díe plaats op een lijst van één tot tien zetten die de gewone Nederlander ze heeft toebedeeld. Elke op het juiste nummer geplaatste deelnemer levert één punt op. Degene (of degenen) die in één uitzending de meeste punten krijgt, wint de desbetreffende aflevering. Vanaf 4 september 2019 op tv om 20.30 uur is het programma te zien.

SBS

De Vooravond van SBS6

Lingo - september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS
Bron: RTL Boulevard & SBS 6 | Lingo

De vooravond van SBS6 krijgt een flinke make-over gehad. Om te beginnen met de verhuizing van ‘Utopia‘. Het reality programma was eerder de afsluiter, maar zal de vooravond nu moeten openen. Vanaf 2 september 2019 op tv zullen de afleveringen om 18.00 uur beginnen. Na ‘Hart van Nederland’ komen twee nieuwe programma’s.

Althans voor SBS begrippen, want ‘Man Bijt Hond’ keert terug op televisie. De zender zet de onbekende Nederlander in de spotlight om 19.30 uur. Jan Versteegh werd met veel bombarie naar SBS gehaald, nu zal hij de klassieker ‘Lingo’ gaan overnemen. Tot nu toe zijn de verwachtingen niet heel hoog. Hij zal de avond om 20.00 uur moeten afsluiten, en er voor zorgen dat de kijker blijft hangen.

Chateau Meiland

Na Ik Vertrek zijn is het bekende gezin terug op SBS 6 met Chateau Meiland
Bron: Talpa Network & © Tom van Hattum | Chateau Meiland

John de Mol mag in zijn handen knijpen met het grote succes van ‘Chateau Meiland‘. Niet alleen de programma maker, maar ook de familie Meiland. Zij hebben het voor elkaar gekregen om de agenda al bijna twee jaar volgeboekt te krijgen. Dit kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven.

Het tweede seizoen is zojuist opgenomen en is vanaf eind augustus terug op de maandagavond. Waar het bij gebouw wordt opgeknapt en de start van het zomerseizoen wordt vast gelegd. Maak je klaar voor veel hilariteit, gekkigheid maar vooral geklaag over alles wat er fout gaat.

Ik Hou van Holland

Ik Hou Van Holland - september 2019 op tv bij NPO, RTL en SBS
Bron: Talpanetwork.com | Ik Hou Van Holland

RTL 4 had ‘Ik Hou Van Holland’ op een lager pitje gezet, omdat het programma anders aan populariteit zou verliezen. Nu Linda de Mol bij SBS zit, was het een kwestie van tijd dat het populaire programma terug zou keren op de zaterdagavond. Dat is vanaf 7 september 2019 op tv ook het geval.

Niet alleen Linda keert terug, maar ook Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis zijn van de partij. Het is alleen afwachten of SBS het voor elkaar krijgt om de kijker mee te krijgen. Want ‘Miljoenenjacht‘ maakt de zondagavond om 20.30 uur erna ook de debuut bij de zender.

Flirty Dancing

Dit najaar komt het ‘Flirty Dancing’ naar Nederland. Waarmee SBS ook voor het nieuwe daten gaat. Er zijn datingprogramma’s waar mensen in een restaurant of op vakantie daten. Dit keer gaan de vrijgezellen daten op de dansvloer. Door samen te dansen gebeurt er iets magisch, dit alles wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk.

In ‘Flirty Dancing’ leren twee singles – los van elkaar – een choreografie aan. Hierna worden ze naar een prachtige locatie gebracht, waar ze elkaar voor het eerst ontmoeten op de dansvloer. Nooit hebben ze elkaar gezien of gesproken. En ook nu praten ze niet. Want het enige dat ze tijdens deze korte maar intense date doen, is dansen. Het daten gaat vanaf 8 september van start bij SBS6.

Latest Reviews