Rupauls Drag Race review

Vander Von Odd laat horror regelmatig terugkomen

Vander Von Odd haalt haar inspiratie van horror en western films en verwerkt dat in haar looks

Als het om drag queens gaat die haar eigen stijl heeft en toch van alle markten thuis zijn. Dan moet je bij Vander Von Odd zijn. Het kan zijn dat je haar naam voorbij hebt horen komen op de bekende sociale media of Youtube.
Want zij deed eind vorig jaar en begin dit jaar mee met de online drag queen competitie show Dragula.
Een tegenhanger van het bekende programma Rupaul’s Drag Race. Alleen gingen de Boulet Brothers opzoek naar een queen die weet hoe zij horror moet toevoegen aan haar looks en performance.

Evah Destruction geeft geweldige shows!

Mocht je het nog niet gezien hebben. Ga het zeker kijken op Youtube daar staat het eerste seizoen voor je klaar.
Vander Von Odd deed inspiratie op om aan haar naam te komen. Zij kwam terecht bij Barbette Clyde, een trapeze met een groot F You houding. Zij was beroemd rond 1920. Wanneer je naar een show ging liet zij bij de aankondiging of affiche niet blijken dat het om een drag show ging.

Als er mannen kwamen en naar haar floten en positieve opmerkingen maakte, vond zij het leuk om een onthulling te doen. Want zij liet de mannen vreemd kijken wanneer haar optreden was afgelopen. Dan trok zij haar pruik van haar hoofd en dan wist iedereen dat zij een man was.

Vander Von Odd heeft veel ervaring in haar drag kunnen stoppen

Dat vond Vander Von Odd geweldig en nam de jongens naam van Barbette op in haar drag naam. Want als jongen heette Barbette, Vander. en Von Odd komt van haar geschiedenis met horror. Zij ontwierp voordat zij drag deed haunted houses en op ander creatief vlak was horror altijd aanwezig.
Begin 2015 was de start van haar drag carrière, alleen ging zij een half jaar later vaker in de maand een optreden doen.

Ze ontwerpt groot gedeelte van haar eigen kostuums, ze zijn kleurrijk en haalt haar inspiratie van oude western en horror films. Van lingerie en onderkleding die in de films voorbij komen. Zij mixt allerlei soorten kleding en weet het voor elkaar te krijgen om er goed en met glamour uit te zien.
Het leukste wat Vander Von Odd aan drag vind aan drag is het optreden. Want de looks en outfits maken kan heel vermoeiend en tijdrovend zijn.

Vorige
Dunkirk

Latest Reviews

Ook interessant
Blog Sporten
Is de sportschool mijn nieuwe vriend?