Christmas-Music

De Vengaboys hebben de perfecte Xmas party playlist

Christmasmusic

Geen feest kan zonder de Vengaboys. Ook een kerstfeest niet, zet de Xmas party playlist op

The Vengaboys Xmas Party Playlist met de kerst singles van de Xmas Album
Bron: iTunes | The Vengaboys Xmas Party Playlist met de kerst singles van de Xmas Album

De dames en heren van de Vengaboys weten waar zij ook komen een feest op gang te brengen. Met de nummers die je al jaren de groep kent tot en met de hits zij pas geleden hadden uitgebracht. Dan heb ik het over ‘Hot Hot Hot’ of de laatste single ‘The Sign’ dat samen met R.I.O. werd gemaakt. Om je door de kerstdagen te krijgen hebben de Vengaboys een ware Xmas party playlist voor je klaarstaan.

Als je denkt dat is een kwestie van nummers uitzoeken is en klaar is kees. Nee dat is zeker niet het geval want er zitten een aantal kerst mixen van de bekende Vengaboys hits in de afspeellijst verstopt. In zoverre verstopt dat je aan kan klikken en naar luisteren. Ook de originele kerst single ‘Where Did My Xmas Tree Go?’ kan je opzetten. Je kan een hele hoop kerstbelletjes met de bekende hits van de Nederlandse party act.

Met de Xmas party playlist kan je een geruime tijd vooruit. Je krijgt twee uur en een kwartier kerstmuziek voorgeschoteld om los op te gaan. Naast de bekende hits van de Vengaboys die een make over hebben gehad door Snowtek, Treësto vs TH3heb, DJ Hardbell, Merry Costen en nog veel meer kerst-achtige deejays. Hoor je ook de kerst klassiekers die je in andere kerst afspeellijsten ziet staan.

Je kan de kerst niet doorkomen zonder Mariah Carey, Band Aid, Wham! en Queen. Ze de Xmas party playlist op en je hebt gegarandeerd een geslaagd feestje. Zet de muziek van de nummer één party act van Europa en je hebt de komende uren kerst plezier.

Latest Reviews