Bron: Sony Pictures & Filmdepot | Venom

Venom Trailer

Movie Trailers

Sony Pictures is de Spider-Man Universe aan het uitbreiden, en de ‘Venom Trailer’ het eerste resultaat

Venom Movie Poster
Bron: Sony Pictures & Filmdepot | Venom

Sinds ‘Captain America: Civil War’ hoort Spider-Man bij de grote Marvel familie oftewel de MCU. Sony Pictures hoopt een eigen lijst met films op te bouwen waar de karakters van de stripboeken op het grote scherm te zien zijn. Met Tom Hardy in de ‘Venom Trailer’ lijkt het erop dat de eerste stappen zijn gezet.

Een aantal weken geleden kwam er al een teaser uit die al een goede indruk gaf met wat je dit najaar kan gaan verwachten. Met de hoeveelheid aan stripboeken films als ‘Avengers: Infinity War‘ en ‘Deadpool 2’ is het niet gek dat Sony Pictures de eerste volledige ‘Venom trailer’ lanceert.

Want zij willen er zeker van zijn dat mensen die één of beide films zien dit najaar terug komen om Tom Hardy in de rol van Venom te zien. Bij de teaser was ik al onder de indruk van wat de acteur liet zien. Hij wist heel goed en overtuigend de rol neer te zetten. Ook in de ‘Venom trailer’ doet hij dat weer. Want de speciale effecten moeten dit alleen maar versterken.

Natuurlijk willen de fans en andere stripboek lezers weten of de effecten goed zijn, en of Venom er goed uitziet. Ik vond de onthulling van de anti held heel goed gedaan. Ik had het was gelikter willen zien, maar in de ‘Venom trailer’ ziet het er vooral eng uit. Maar om te beginnen met deze uitvoering ziet er veel belovend uit.

Venom Trailer
Bron: Sony Pictures & Filmdepot | Venom

Met de grote successen van anti-helden als ‘Guardians Of The Galaxy‘ en ‘Deadpool’ denk ik dat de film een groot succes kan worden. Het hangt er heel erg vanaf hoe goed de effecten zijn. Maar ook hoe Tom Hardy en daarmee Venom wordt neergezet. Vanaf 4 oktober is de film te zien in de bioscoop.

Latest Reviews