VH1 heeft groot Rupaul’s Drace Race nieuws!

VH1 is nog niet klaar om afscheid te nemen van Drag Race

Deze week geen drag queen die ik introduceer. Dit keer heeft VH1 groot nieuws over wat de toekomst van de drag show zal gaan worden. Sinds begin 2017 is de show van Rupaul verhuisd van Logo TV naar VH1.
Dat zorgde ervoor dat de het negende seizoen van Rupaul’s Drag Race veel meer kijkers had dan de voorgangers. Want Logo TV moet je voor betalen om naar te kunnen kijken. VH1 is in Amerika voor iedereen te zien zo kunnen er meer mensen naar de show kijken. Zonder dat zij de portemonnee hoeven te trekken.

Er koek is nog niet op, want het lijkt er op dat de populariteit van Rupaul’s Drag Race met ieder seizoen blijft stijgen. Daarom heeft VH1 genoeg reden om nieuwe seizoenen van Drag Race en All Stars te bestellen.
Zoals het er nu naar uitziet wordt Rupaul’s Drag Race All Stars 3 vanaf januari 2018 uitgezonden. Als je een beetje gaat rondneuzen op de sociale media en het internet dan wordt er al flink gespeculeerd over welke queens er mee gaan doen.

VH1 zendt Drag Race en All Stars uit

Zo zouden Trixie Mattel, Aja, Shangela, Milk en Derianne Lake mee doen met het derde seizoen van All Stars. Het filmen van het nieuwe seizoen zou al afgerond zijn. De officiële aankondiging van de queens laat nog een op zich wachten. Maar verwacht dat er in oktober of november een teaser online wordt gezet.

Vanaf mei 2018 zendt VH1 het tiende seizoen van Rupaul’s Drag Race uit

Daarna zou VH1 direct beginnen met het uitzenden van het tiende seizoen Rupaul’s Drag Race. Het filmen van het nieuwe seizoen zou net gestart zijn. Volgens de geruchten zou het opnemen duren van 26 augustus tot en met 10 september. Mocht je een aantal drag queens volgen op de sociale media, dan kan je snel zien of zij mee doen aan het nieuwe seizoen.

De geruchten machine loopt en als je die moet geloven zie je Aquaria, James Majesty, Evah Destruction en Vicky Fox vanaf mei 2018 in het nieuwe seizoen voorbij komen. De geruchten gaan nog verder, want er zou een ‘versus’ serie worden opgenomen. De Amerikaanse queens tegen de queens uit het Verenigd Koninkrijk. Nu moet je dit niet al te serieus nemen, tot dat er via de officiële kanalen een promo of teaser wordt uitgebracht. Zoals de teaser die afgelopen februari online werd gezet om het negende seizoen te promoten.

Een andere leuke bijkomstigheid is dat er met de nieuwe seizoenen van Drag Race en All Stars ook een nieuwe Untucked wordt uitgezonden. De serie waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt. De queens moeten wachten tot dat de jury klaar is met het overleggen. En dat zorgt voor televisie waar alle emoties voorbij kunnen komen.

Latest Reviews

Ook interessant
Kroongetuige 2018 – Aflevering 5