Televisie

Videoland doet mee met het nieuwe televisie seizoen

Naast de televisie zenders doet Videoland ook mee met de start van het nieuwe televisie seizoen

Niet alleen de televisie zenders zijn van plan om veel kijkers te trekken in het nieuwe televisie seizoen.
Videoland heeft grootse plannen en is druk bezig om de eigen content te vergroten. Ook kan je een aantal RTL4 programma’s eerder bekijken. Ik heb alles op een rij gezet, wanneer je een abonnement hebt bij de on demand dienst weet je wat je op je kijklijst moet zetten.

Naar deze televisie programma’s ben ik benieuwd

De RTL4 programma’s zie je eerder of later bij Videoland

Videoland heeft er een handje van om de abonnees van de on demand dienst voorrang te geven op een aantal RTL programma’s. Het nieuwe televisie seizoen begint en daar speelt Videoland heel goed op in. Want zij geven jouw de mogelijkheid om alvast naar Spreekrecht, The Story Of My Life en Johnny Into The Wild te laten kijken. Zo weet jij wat de rest van Nederland de komende pas te zien krijgt.

Mocht je ook fan van zijn van de tweeling Esmee en Sharon zij gingen voor MTV op vakantie en zouden samen double trouble zijn. De tweeling neemt geen blad voor de mondt. Wekelijks komt er een nieuwe aflevering online te staan.
Daar blijft het niet bij, want de zaterdagavond van RTL4 is een dag later zonder reclame’s te zien bij de on demand dienst. Heb jij zaterdagavond wat anders te doen? Ga op zondag naar Videoland en kijk Dance Dance Dance en Kroongetuige terug. Zo heb je RTL XL of je aflevering gemist niet meer nodig.

Videoland brengt deze eigen content binnenkort uit

Nieuwe Tijden


Bij de najaarspresentatie was Videoland ook te vinden. Zij maakte bekend dat er een derde seizoen van Nieuwe Tijden komt. Het zusje van Goede Tijden, Slechte Tijden werd een jaar geleden in de zomerstop uitgezonden. Het ging verder bij Videoland waar hij scoort. Anders zouden zij niet verder gaan met de soap serie.

Meisje van PlezierBij andere series werkt het andersom. Zoals bij Meisje van Plezier. Het is een Videoland serie die uitgezonden wordt bij RTL4. Vanaf 10 september is het hele seizoen te zien bij de on demand dienst, op dezelfde dag begint RTL4 aan het uitzenden van de eerste aflevering. De komende zondagen is de serie om 21.30 uur te zien.

Vaders en MoedersVaders en Moeders is een mini serie die gemaakt is door Videoland. Drie jonge stellen wonen naast elkaar en lijken het perfecte leven te leiden. Toch is de werkelijkheid anders. Zij hebben uitpuilende agenda, een chaotisch leven, werkstress en opstandige kinderen. De vaders en moeders bespreken alles met elkaar, en dat zie in de acht afleveringen die van 6 tot 8 minuten duren. Sinds 7 augustus staat de serie online.

Latest Reviews