Vier de feestmaand december bij Netflix

Om even tot rust te komen, moet je tijdens de feestmaand december bij Netflix wezen!

Hoe ik de feestmaand december bij Netflix over het hoofd heb kunnen zien? Is voor mij nog steeds een groot raadsel. Toch wil ik je deze titels niet onthouden. Omdat deze er voor kunnen zorgen dat jij de laatste dagen van 2018 op een leuke manier kan door brengen. Er zijn een aantal titels in de lijst terecht gekomen, die je echt niet mag missen. Het is een mix van series, muziek en films.

Mocht je in de kerst stemming willen komen? Dat kan, in de maand november lanceerde Netflix een paar originele films, die daar bij kunnen helpen. Zoals ‘The Christmas Chronicles‘ en ‘The Holiday Calendar‘. Toch kan je de feestmaand december bij Netflix ook vieren met titels die heel recent zijn uitgekomen. Lees je hieronder snel in.

ROMA

ROMA - Om even tot rust te komen, moet je tijdens de feestmaand december bij Netflix wezen!
Bron: Netflix & Carlos Somonte | ROMA

Op 14 december werden er een aantal nieuwe titels gelanceerd. Zodat jij de feestmaand december bij Netflix door kan komen. Om te beginnen met ‘Roma’. De film werd gemaakt door de Award winnende regisseur Alfonso Cuarón. In het verleden maakte hij de films: ‘Gravity’, ‘Children of Men’ en ‘Y Tu Mama Tambien’.

In de film ‘Roma volgt de kijker: Cleo, een jonge huishoudster voor een gezin in de middenklasse wijk van Roma in Mexico City. Cuarón bezorgt de vrouwen die hem hebben grootgebracht een kunstige liefdesbrief aan zijn eigen jeugd en creëert een levendig en emotioneel portret van huiselijk geweld en sociale hiërarchie te midden van politieke beroering in de jaren zeventig.

Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale

Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter's Tale - Om even tot rust te komen, moet je tijdens de feestmaand december bij Netflix wezen!
Bron: Dean Buscher & Netflix | Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale

Het eerste seizoen werd goed ontvangen en Netflix hoopt met de ‘Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale’ dat zij op een andere manier de kerst kunnen vieren. Natuurlijk met de nodige twists zoals dat alleen bij deze serie kan. Het zijn dan ook letterlijk de donkere dagen voor kerst.

Fuller House

Fuller House - Om even tot rust te komen, moet je tijdens de feestmaand december bij Netflix wezen!
Bron: Mike Yarish & Netflix | Fuller House

De klassieker ‘Full House’ maakte in 2016 een comeback bij Netflix. Het was een mega succes, waar een vervolg niet uit kon blijven. Een aantal jaar verder, en het vierde seizoen is te bekijken. ‘Fuller House’ start direct met een kerst aflevering. Er is dus geen betere manier om met de bekende familie de feestdagen te starten.

Bird Box

Bird Box - Om even tot rust te komen, moet je tijdens de feestmaand december bij Netflix wezen!
Bron: Saeed Adyani & Netflix | Bird Box

Als je het over filmsterren hebt, dan hoort Sandra Bullock daar zeker bij. Normaal gesproken zie je haar op het grote scherm schitteren in de films als ‘Ocean’s 8‘. Toch maakt zij een kleine overstap naar het kleine scherm. Zij is vanaf 21 december te zien in de horror film ‘Bird Box‘. Waar een monster kan veranderen in de grootste angst van mensen. Waardoor het gezin van Malorie naar een andere plek moet. Alleen kunnen zij de ogen niet open doen, want dan ben je er geweest. Mocht je meer spanning tijdens de feestmaand december bij Netflix willen ervaren?

Ellen DeGeneres: Relatable

Ellen DeGeneres: Relatable - Om even tot rust te komen, moet je tijdens de feestmaand december bij Netflix wezen!
Bron: Netflix | Ellen DeGeneres: Relatable

Wil je wat humor tijdens de feestdagen? Dan kan je geen kijken naar ‘Ellen DeGeneres: Relatable’. De cabaret voorstelling is een comeback voor Ellen. Na jaren het bekende programma te hebben gepresenteerd, keert zij terug naar haar roots. Met een lach de feestmaand december bij Netflix doorkomen? Dat kan sinds 18 december.

Watership Down

Dat de BBC pareltjes maakt als het om series gaat, is geen grote verrassing. Recent kwam ‘Bodyguard’ uit. Net voordat de kerst begint, komt er een nieuwe animatie serie van de BBC naar Netflix. Het eerste seizoen van ‘Watership Down’ is vanaf 23 december te zien. Zodat je het weekend voor de feestdagen met het hele gezin kan gaan kijken.

YOU

YOU - Om even tot rust te komen, moet je tijdens de feestmaand december bij Netflix wezen!
Bron: Netflix | YOU

Schrijfster Caroline Kepnes schreef het boek ‘YOU’, waar de rechten uiteindelijk bij Netflix terecht kwamen. Vanaf 26 december staat de serie variant voor je klaar bij de streamingdienst. Het verhaal is bekend gemaakt door Netflix: Wanneer een briljante boekhandel manager paden kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles.

Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel – en persoon – op zijn weg verwijdert.

Taylor Swift – Reputation Stadium Tour

Heb jij nog geen invulling voor oud en nieuw? Dan kan je december bij Netflix afsluitend Want niemand minder dan Taylor Swift heeft een deal met de streamingdienst. Op 31 december komt de ‘Reputation Stadium Tour’ naar het kleine scherm. Je kan naast het andere aanbod van onder andere NPO, RTL en SBS, ook bij de on demand dienst terecht. Vergeet alleen het aftellen niet, daar zorgt Netflix niet voor.

Latest Reviews