Bron: Stephen Broome & Unsplash

Vier kerst 2019 met Disney Plus

Met deze films kan jij kerst 2019 met Disney Plus vieren

Niet alleen Netflix is van plan om je door de feestdagen heen te komen. Want de nieuwe streamingdienst van Disney is van plan om deze taak ook op zich te nemen. Want er staan genoeg klassiekers en nieuwkomers op de de diens, om je een aantal avonden zoet te houden. Hieronder staan de beste titels om kerst 2019 met Disney Plus te vieren.

The Santa Clause trilogie

The Santa Clause - Vier kerst 2019 met Disney Plus
Bron: GIPHY | The Santa Clause

Van 1994 tot en met 2006 heeft Disney drie ‘The Santa Clause’ films gemaakt. Waarin top komiek Tim Allen het karakter van Scott Calvin speelt. Een gescheiden vader en zijn zoon, komen op kerstavond erachter dat de kerstman van het dak is gevallen. Wanneer hij de teugels van de magische arrenslee over neemt, blijkt Scott de nieuwe kerstman te zijn. In de drie films, zie je het karakters van beginneling naar ervaren kerstman gaan.

Waar de nodige tegenslagen voorbij komen, maar alles wordt met een komische toon gebracht. Zodat jong en oud kan genieten, met de nodige kerst elementen natuurlijk. Wat dat betreft behoort deze trilogie tot de kerst klassiekers. Voorgaande jaren werden de films met reclame uitgezonden. Het is tijd om zonder reclames te kijken. Want je kan deze kerst 2019 met Disney Plus vieren.

Home Alone trilogie

Home Alone - Vier kerst 2019 met Disney Plus
Bron: GIPHY | Home Alone

Voor vele zijn de eerste twee of drie ‘Home alone’ films de start van kerst. Wanneer je ziet hoe Kevin de dieven weet te pakken, dan zijn de feestdagen echt begonnen. Op televisie worden de films uitgezonden, voor de kijker is het niet altijd duidelijk op welke zender. Vanaf nu kan je de klassiekers op één plek bekijken. Want je kan de trilogie vanaf kerst 2019 met Disney Plus gaan kijken.

Als je het over ‘Home Alone’ hebt, hoef je weinig te vertellen om mensen enthousiast te maken. De film draait om Kevin, waar het werklijk om draait is de slap-stick humor en het familie gevoel. De makers wilde de over de top humor gebruiken en zijn daar meer dan in geslaagd. De klassieker hoort bij de feestdagen en weet mensen vandaag de dag te entertainen.

The Muppet Christmas Carol

The Muppet Christmas Carol - Vier kerst 2019 met Disney Plus
Bron: GIPHY | The Muppet Christmas Carol

Als je op zoek bent naar een originele manier om de bekende Christmas Carol te vertellen, kan je ‘The Mupper Christmas Carol’ niet missen. In de loop der jaren hebben de makers van ‘The Muppets’ een reputatie opgebouwd, dat men weet om een film zo origineel mogelijk te maken. Dat is hen ook gelukt in de 1992 film.

Dankzij de technieken die zijn gebruikt, weet de film goed met de tijd mee te gaan. De poppen zijn de bekende figuren, maar met een twist zodat het in het bekende verhaal past. Kijk naar ‘The Muppet Christmas Carol’ om kerst 2019 met Disney Plus in de juiste stemming te komen. Zodat je erachter komt waar het tijdens de feestdagen om gaat. Laat je hart en ogen open gaan.

Noelle

Noelle - Vier kerst 2019 met Disney Plus
Bron: GIPHY | Noelle

Natuurlijk mag de eerste Disney Plus Original kerst film, ‘Noelle‘ niet ontbreken. Met de lancering op 12 november, wist kerst 2019 met Disney Plus vroeg te starten. Dit keer krijg je een film dat gaat over de verwachtingen en dromen samen komen. Want je sommige tradities aanpassen aan de tijdsgeest. De film heeft naast deze boodschap veel meer te bieden.

Want het is tenslotte een kerstfilm. Van over de top decors en aankleding. Tot en met grappen die betrekking hebben op de feestdagen. De film staat op je te wachten, tot dat jij het gaat kijken. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Anna Kendrick en Bill Hader.

Ice Age: A Mammoth Christmas

Ice Age: A Mammoth Christmas - Vier kerst 2019 met Disney Plus
Bron: GIPHY | Ice Age

Tussen de lange films, heeft Disnet Plus ook een short voor je. Sinds de overname van 20th Century Fox is de animatie studio Blue Sky onderdeel van de Mouse House geworden. De short ‘Ice Age: A Mammoth Christmas’ staat sinds kort in de catalogus van de nieuwe streamingdienst. Waardoor je niet veel tijd hoeft te investeren om in de kerst stemming te komen.

De short gaat over: Sid maakt per ongeluk een kersttraditie van Manny stuk. Om niet op de zwarte lijst van de Kerstman te komen, reist hij met Crash, Eddie en Peaches naar de Noordpool om een goed woordje voor zichzelf te doen. Manny maakt zich zorgen om Peaches en gaat met Ellie en Diego naar de Noordpool om haar te zoeken. Wanneer het stel een workshop verstoort van de kerstman, is de chaos compleet en moeten ze alles uit de kast halen om Kerstmis te redden.

Latest Reviews

Ook interessant
Waardebonnen die uitgegeven moeten worden