Bron: Drew Coffman & Unsplash

Vier kerst 2019 op Netflix

Ben jij toe aan de feestdagen? Vier kerst 2019 op Netflix met de volgende nieuwe titels

Netflix heeft er alles aan gedaan om de kijker op hun wenken te bedienen. In de maand oktober werden er verschillende horror series en films lanceert. Waarmee het Halloween gevoel er goed in zat. Nu de maand november is begonnen, lijkt het hek van de dam te zijn. Want in november en december kan je in de stemming komen voor kerst 2019 op Netflix. Wat kan je verwachten? Hieronder staan de beste releases voor je klaar.

Let It Snow

Let It Snow - Vier kerst 2019 op Netflix
Bron: Netflix | Let It Snow

Tot nu hebben verschillende films het voor elkaar gekregen om met een grote cast een sfeervolle film te maken. Bijvoorbeeld de film ‘Love Actually’. Dit keer is het aan Netflix om met een eigen versie te komen, met een klassieke boek verfilming. Er zijn een aantal bekende gezichten bij elkaar gekomen in de film ‘Let It Snow’. Denk aan Isabela Moner, Kiernan Shipka, Odeya Rush, Joan Cusack en Jacob Batalon.

Zij spelen karakters die in eerste instantie weinig met elkaar hebben te maken, en aan het einde toch samen komen. Bereidt je voor op veel romantiek, kleine drama en humor. De film is vanaf 8 november te zien en daarmee begint kerst 2019 op Netflix lekker vroeg. De streamingdienst liet het volgende los over de film:

Wanneer een sneeuwstorm een klein stadje in het Midwesten op kerstavond treft, vinden een groep middelbare school senioren hun vriendschappen en liefdeslevens in botsing dankzij een gestrande popster, een gestolen vat, een ploeg van concurrerende dansers, een mysterieuze vrouw bedekt met tinfolie, en een episch feest in de plaatselijke Waffle Town. Kom kerstochtend, niets zal hetzelfde zijn.

Klaus

Klaus - Vier kerst 2019 op Netflix
Bron: Netflix | Klaus

2D animatie lijkt vandaag de dag steeds minder te worden gemaakt. Toch wilt Netflix bewijzen dat de techniek anno 2019 nog steeds mee kan. De makers van ‘Despicable Me’ hebben tijd gemaakt om de film ‘Klaus‘ voor Netflix te maken. De trailer kwam een aantal weken geleden uit, en wist mij op een positieve manier te verrassen. Deze film past perfect in het plaatje om kerst 2019 op Netflix te vieren. Dat kan vanaf 15 november. Wat wel duidelijk is, is dat de streamingdienst hoopt het hele gezin aan te spreken.

Het verhaal lijkt al te ingewikkeld te zijn, en voor iedere generatie iets wat hen aan kan spreken. De film gaat over het volgende: Wanneer Jesper zich onderscheidt als de slechtste student van de postacademie, is hij gestationeerd op een bevroren eiland boven de poolcirkel, waar de ruziënde bewoners nauwelijks woorden uitwisselen, laat staan letters.

Jesper staat op het punt op te geven wanneer hij een bondgenoot vindt in lokale leraar Alva, en ontdekt Klaus, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol handgemaakt speelgoed. Deze onwaarschijnlijke vriendschappen keren terug naar Smeerensburg en smeden een nieuwe erfenis van genereuze buren, magische overlevering en kousen met zorg aan de schoorsteen.

The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas - Vier kerst 2019 op Netflix
Bron: Brooke Palmer & Netflix | The Knight Before Christmas

Dan gaan we al richting het eind van november. Dan komt ‘The Knight Before Christmas’. Vorig jaar kwam Netflix met de kerstfilm ‘The Princess Switch’ waarin Vanessa Hudgens zelfs twee rollen speelde. Sinds de release is het wel duidelijk geworden dat de actrice een contract lijkt te hebben met Netflix. Nu is de actrice terug voor een nieuwe film voor de feestdagen. Verwacht geen meesterwerk, maar een film waar je weg kan kijken voor de nodige entertainment.

De trailer leek de film over komen als een zoet sappige en soms cliché kerst film. Waardoor de informatie, dat door Netflix wordt los gelaten, meer dan genoeg is: Een middeleeuwse Engelse ridder wordt op magische wijze getransporteerd tot op de dag van vandaag, waar hij valt voor een leraar natuurwetenschappen op de middelbare school die gedesillusioneerd is door liefde.

Sugar Rush Christmas

Sugar Rush Christmas - Vier kerst 2019 op Netflix
Bron: Kevin Estrada & Netflix | Sugar Rush Christmas

Er komen steeds meer bak programma’s op de streamingdienst. Tot nu toe gaat het van de grote flops tot de top baksels, maar ook draait het om verschillende feestdagen. Nu werd er al gebakken met als thema Halloween. Vanaf 28 november komt daar ‘Sugar Rush Christmas’ bij. Er komen zes afleveringen, waarbij er een bepaald thema van de feestdagen centraal staat.

Na de drie rondes komt de jury met het beslissende antwoord. Want welk team weet het voor elkaar te krijgen om met de 10 duizend dollar naar huis te gaan? Bereid je voor op een waar spektakel waardoor het glazuur van je tanden springt. Deze show is zeker aan te bevelen voor de zoetekauwen en kan je alvast in de stemming in kerst 2019 op Netflix.

A Christmas Prince: The Royal Baby

A Christmas Prince: The Royal Baby - Vier kerst 2019 op Netflix
Bron: Cos Aelenei & Netflix | A Christmas Prince: The Royal Baby

In 2017 begon Netflix met het maken van een kerst film dat rondom een prins en een vrouw van het normale leven draait. In de jaren die hier op volgde werd er aan een vervolg gewerkt. Vorig jaar stapte Amber en Richard in het huwelijksbootje en is er een baby onderweg. In ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’ ga je zien hoe het de aankomende ouders af gaat.

Hoe bereiden zij zich voor en hoe verloopt de tijd na de bevalling? Vanaf 5 december kan je weer in de stemming voor kerst 2019 op Netflix komen. Volgens Netflix gaat de film over het volgende: Het is kerst in Aldovia – en er is een koninklijke baby onderweg! Amber en Richard ontvangen royals uit een ver koninkrijk om een oude wapenstilstand te vernieuwen, maar wanneer het kostbare 600-jarige verdrag verdwijnt, komt de vrede in gevaar en een oude vloek bedreigt hun familie!

Latest Reviews