Bron: The Searchers & Filmdepot | Vox Lux

Vox Lux Trailer

Natalie Portman laat een andere kant van zichzelf zien in de Vox Lux trailer

Natalie Portman laat een andere kant van zichzelf zien in de Vox Lux trailer
Bron: The Searchers & Filmdepot | Vox Lux

Toen Lady Gaga aan haar muzikale carrière begon, kreeg zij veel kritiek te verduren. Want zij zou voor de sensatie gaan in plaatst van goede muziek te maken. Met de Vox Lux trailer laten de makers een aantal bekende popzangeressen terug keren naar een tijd dat de paparazzi’s voor de huizen lagen en het ene na andere schandaal op televisie en de bladen kwam.

Ik heb het niet alleen over Lady Gaga, maar ook over Britney Spears, Lindsay Lohan en Paris Hilton. Zij waren niet allemaal bezig met het maken van muziek. Maar probeerde een leven op de bouwen waar heel veel kritiek op was. Voor de rol van Celeste kruipt Natalie Portman in de huid van een popzangeres.

Hierboven begon ik over Lady Gaga omdat de Vox Lux trailer mij laten zien dat Natalie Portman het leven van Lady Gaga zou kunnen laten zien. Zeker de begin tijd was over de top met looks waar het ene na andere extreme statement naar buiten kwam. Van de vlees jurk tot de meest bloedige optredens bij de MTV Video Music Awards.

Nu Lady Gaga zelf bezig is om haar imago en carrière een andere kant op de brengen, zou je kunnen denken dat de beelden van de Vox Lux trailer je een biografie van de bekende zangeres zouden kunnen zijn. Dat is niet het geval, want de makers gaan nog een aantal treden ver als het gaat om het extreme gaat.

De makers van de film en Vox Lux trailer hebben onbewust referenties naar popzangeressen erin geschreven

Natalie Portman laat een andere kant van zichzelf zien in de Vox Lux trailer
Bron: The Searchers & Filmdepot | Vox Lux

Daar helpt Natalie Portman ook bij.In de Vox Lux trailer laat zij al een extreme versie van zichzelf zien. Waarbij zij alles uit de kast haalt om een over de top performance neer te zetten. Mijn verwachting is dat Natalie met deze film gaat laten zien dat zij een top actrice is. En dat dit soort rollen op haar lijf zijn geschreven.

Zonder dat de makers het wisten, is er een referentie in de film naar de nu iconische woorden van Lady Gaga. Toen zij ‘A Star Is Born’ aan de man probeerde te brengen, liet zij weten dat er 99 mensen in een ruimte kunnen zitten. Maar één van hen kan in je geloven en een ster van je maken. Want in de trailer wordt er ook gesproken over mensen die niet in je geloven. Daar kon ik nu al heel hard om lachen.

Wat bijzonder is, is dat niemand minder dan Sia verantwoordelijk is voor het schrijven van de film muziek. Je hoort daar weinig van in de Vox Lux trailer, en de verwachtingen van de muziek zijn hoog. Het duurt nog even voordat de gehele film is te zien. Want the Searchers lanceert de film op 18 april in de Nederlandse bioscopen.

Latest Reviews

Ook interessant
Relax Music
Hurts – Wish