televisie

Waar keken wij in 2017 massaal naar bij Netflix?

Naar welke Netflix series werd er in het afgelopen jaar, 2017 massaal gekeken?

Naar welke Netflix series werd er in 2017 massaal gekeken?
Bron: Netflix-Nederland.nl | Naar welke Netflix series werd er in 2017 massaal gekeken?

Net als de muziek en films waar het afgelopen jaar naar geluisterd en keken is, wil je natuurlijk ook weten wat er op de on demand dienst Netflix gebeurde. Want de on demand dienst lanceert ontzettend veel content maar wat zijn de populaire series? Er zijn drie lijsten door Netflix online gezet om te laten zien waar er het meest naar werd gekeken. Alleen hebben de drie lijsten een twist.

Het is gebaseerd op het internationale kijk gedrag, alleen is het kijk gedrag van de Nederlanders iets anders dan mensen van andere landen. Het blijkt dat de Nederlander voor nostalgie gaat. En dat zie je in een aantal populaire titels terug, zoals: Stranger Things en Gilmore Girls: A Year in the Life. Van welke serie kon jij niet genoeg krijgen?

Deze series van Netflix zorgde er in 2017 massaal voor dat je ging valsspelen

Dan de drie lijsten die Netflix online heeft gezet. Series die ons aanzette tot valsspelen, series die wij samen keken en series waar wij de tijd voor namen. Want als je samen naar bepaalde series kijkt kan het zijn dat de agenda’s het niet toestaan om tijd vrij te maken. Dan kan het zijn dat je zonder de ander verder gaat kijken.

In het lijstje van series die ons aanzette tot valsspelen staan: Stranger Things, 13 Reasons Why, Star Trek: Discovery, Riverdale, Gilmore Girls: A Year in the Life, Chef’s Table, Fuller House, Trollhunters, A Series Of Unfortunate Events en The Worst Witch.

In 2017 namen we de tijd voor de volgende Netflix series

Het drukke leven kan er ook voor zorgen dat je geen tijd hebt om een Netflix serie in één keer te gaan kijken. Dan moet je de tijd nemen om een serie te kijken. Door bijvoorbeeld één aflevering per week te kijken. Dat gebeurde bij de volgende series: The Crown, A Series Of Unfortunate Events, Big Mouth, Neo Yokio, You, Me, Her, Frontier, El Chapo, Ozark, Ultimate Beastmaster en One Day At A Time.

Er werd in 2017 massaal gekeken naar de volgende Netflix series

De laatste lijst staat in het teken van de series in 2017 massaal werden verslonden. Een klein feitje is dat wij als Nederlanders op een achtste plek staan als het om series bingen gaat. Er werd in 2017 massaal gekeken naar de volgende series: American Vandal, Anne with an E, Greenleaf, Wet Hot American Summer: Ten Years Later, Marvel’s The Defenders.
Maar ook naar: The Good Place, Jack Whitehall: Travels With My, Father, Santa Clarita Diet, Riverdale en Ingobernable.

De series die ik in 2017 massaal heb verslonden zijn Stranger Things, The Crown, Ozark, Big Mouth, maar ook de nieuwe serie Dark. De on demand dienst Netflix is heel goed op weg om te blijven scoren met grootse series. In 2018 komt er waarschijnlijk nog veel meer series die je kan gaan verslinden. Daarnaast zal Netflix flink gaan investeren in films. Er komen meer dan 80 aan, het is alleen hopen dat de kwaliteit van de Films omhoog gaat.

Latest Reviews

Ook interessant
New Music: Jaymes Young, SZA en The Neighbourhood