Het zesde staat online, maar waarom kan ik niet wachten tot dat Grace and Frankie seizoen 7 online komt?
Bron: Saeed Adyani & Netflix | Grace And Frankie

Waarom Grace and Frankie seizoen 7 niet snel genoeg kan komen?

Het zesde staat online, maar waarom kan ik niet wachten tot dat Grace and Frankie seizoen 7 online komt?

Netflix wilt een breed publiek aan spreken met de content dat online wordt gezet. Sinds 2015 zijn Lily Tomlin en Jane Fonda te zien in de komedie serie ‘Grace and Frankie’. Het zesde seizoen staat even online, maar ik kan niet wachten tot dat ‘Grace and Frankie seizoen 7’ online wordt gezet. Er zijn een aantal redenen waarom ik uitkijk naar splinternieuwe afleveringen. Dit bericht zal vol met spoilers staan, heb je het zesde seizoen niet gezien? Ga eerst kijken en kom dan terug.

Mocht je het pareltje van Netflix nog niet hebben gezien, de serie gaat over Grace en Frankie, zij proberen in de herfst van het leven er alles uit te halen. De twee dames krijgen in het eerste seizoen te horen, dat de mannen gevoelens hebben voor elkaar.  In eerste instantie werd er een jubileum gevierd, alleen werd dat om zeep geholpen.

Er worden scheidingen in werking gezet, maar Grace en Frankie willen het verdriet en shock verwerken in het strandhuis. Dat gekocht werd toen de stellen nog bij elkaar waren. Grace is een statige dame, dat een cosmetica bedrijf had opgericht. Terwijl Frankie haar tegenpool is, want alles gaat op gevoel. En ze is vergeleken met Grace een beetje zweverig. Waardoor je in de meest vreemde en hilarische situaties terecht komt. De serie heeft tot nu toe zes seizoenen,

Je zou als kijker verwachten dat na zoveel seizoenen de koek wel op is. Toch heb ik het gevoel dat de serie nog een aantal seizoenen mee kan gaan. Er zijn namelijk een aantal onderwerpen die nog niet voorbij zijn gekomen. Waardoor er nog genoeg stof en mogelijkheden zijn om met bijvoorbeeld een Grace and Frankie seizoen 7 op de proppen te komen.

Komt er wel een zevende seizoen van de Netflix komedie serie?

Komt er wel een zevende seizoen van de Netflix komedie serie?
Bron: Lara Solanki & Netflix | Grace and Frankie

Netflix heeft al bekend gemaakt dat er een zevende seizoen aan komt, waarmee ook het laatste hoofdstuk in zicht is. Want Grace and Frankie seizoen 7 zal het laatste seizoen. Voor de fans is er een kleine troost, want er komen niet 10, ook niet 13, maar wel 16 afleveringen aan. Waardoor je iets meer tijd moet investeren om alles in één keer te kunnen bekijken.

Wanneer het zevende seizoen online komt is tot op heden niet bekend. Wanneer het gelanceerd is, zal ‘Grace and Frankie’ de serie zijn met de meeste afleveringen. Voor het zover is, wil ik het eerst hebben over ‘Grace and Frankie seizoen 7’. Want het einde van seizoen zes was voor mij op een positieve manier een verrassing. Omdat er in het verleden verschillende eindes zijn gebruikt, weet je langzamerhand was werkt en wat niet.

Toen de vriendinnen uit elkaar werden gehaald aan het eind van seizoen vijf, werd ik met een rot gevoel achter gelaten. Dit keer is het anders, want Sol en Robert zitten dit keer op de bekende strandstoelen. Het huis van de heren is, dankzij de nieuwe wc overstroomt. Mocht de start van Grace and Frankie seizoen 7 gaan om het viertal samen in het strandhuis?

Dan ben ik een heel blij mens, want dat kan voor ontzettend veel humor gaan zorgen. Oud zeer en irritaties van vroeger kunnen naar boven worden gehaald. Wat vooral bij Grace in de irritatie zone kan gaan zitten. Frankie daarentegen kan het een groot feest vinden. Door te blowen met Robert en andere gekkigheid uit te halen met Sol.

Grace en Frankie zijn vriendinnen van de kijker geworden, waardoor seizoen 7 niet snel genoeg online kan komen!

Grace en Frankie zijn vriendinnen van de kijker geworden, waardoor seizoen 7 niet snel genoeg online kan komen!
Bron: Ali Goldstein & Netflix | Grace and Frankie

Ik denk dat Netflix er goed aan doet om met het zevende seizoen er een punt achter te zetten. Tijdens het bekijken van seizoen zes, merkte ik al dat de oudere acteurs en actrices voor je ogen verouderen. Dat klinkt misschien gek, maar je ziet dat Tomlin en Fonda ouder zijn geworden. Zolang de acteurs en actrices het zien zitten om te blijven acteren, zeg ik doen! Alleen wil je hen op een bepaalde manier beschermen.

Wanneer ik ‘Grace and Frankie’ op zet, wordt ik heel vrolijk. Het leven ziet er prachtig uit, met zo nu en dan een obstakel dat je op een Frankie manier kan oplossen. Want iedereen heeft toch een Frankie in zijn of haar leven nodig? Iemand die je laat zien dat het leven niet zo serieus is. Dat je moet genieten en in de meest onverwachte situaties terecht komt. Het beste aan de serie is, dat de makers het voor elkaar krijgen om bepaalde problemen aan de kaak te stellen.

Zoals de LGBTIA+ gemeenschap, het ouder worden, en de gebreken die daar bij komen kijken. Ook al draait het vooral om de oudere karakters, er wordt een breed publiek aangesproken. Van jong tot oud. Ik kan niet wachten tot dat er nieuwe afleveringen online komen. Tot die tijd zal ik de eerste zes seizoen blijven bingen. Het blijft namelijk top entertainment om naar te kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Disney Movie Review
Disney heeft 21st Century Fox gekocht! Wat zijn de gevolgen?