Bron: Linelle Deunk & KRO-NCRV | Boet Zoekt Vrouw

Waarom ik niet naar Boer Zoekt Vrouw kijk

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is van start gegaan, maar waarom kijk ik niet?

Boer Zoekt Vrouw
Bron: Linelle Deunk & KRO-NCRV | Boet Zoekt Vrouw

Presentatrice Yvonne Jaspers heeft de nieuwe boeren gepresenteerd in de kennismakingsaflevering van ‘Boer Zoekt Vrouw’. Dit keer zijn het zeven boeren en drie boerinnen die op zoek gaan naar een match en hopelijk de liefde van hun leven. Alleen weet het KRO-NCRV programma mij niet voor de buis te houden. Maar waarom? Hieronder leg ik het uit.

In het verleden heb ik een poging gewaagd om een aflevering van ‘Boer Zoekt’ Vrouw’ te kijken. Maar heb het na een zo’n tien minuten uitgezet. Het ka voor een aantal lezers heel gek zijn dat ik niet kijk naar het dating programma. Zeker als je nagaat dat ik naar het dating programma van Gordon heb gekeken of naar het Omroep Max ‘Heel Holland Bakt’.

Er zitten elementen in de boven genoemde programma’s die ook terug komen bij ‘Boer Zoekt Vrouw’. De boeren krijgen brieven en gaan op speed dates, dag dates en ga zo maar door. Alleen weet het programma mij niet te boeien. Dat komt omdat het te kneuterig is. Terwijl ‘Heel Holland Bakt’ dat bijvoorbeeld ook is. Alleen hier lijkt het te gestyled is. Zeker wanneer Yvonne Jaspers met de klassieke bus aan komt rijden.

De presentatrice dikt het niet eens aan met de kleding dat zij draait. Voor mij is het allemaal net niet. Terwijl ik heel goed snap dat de boeren en boerinnen op zoek zijn naar de liefde. Bij sommige boeren of boerinnen komt gaat het daten heel knullig en dat is voor mij een andere reden om niet te kijken. Als ik kijk dan zit ik tenenkrommend voor de televisie.

De combinatie van beide en voor mij de over hype van ‘Boer Zoekt Vrouw’ zorgen er voor dat ik het links laat liggen. Ik heb geen behoefte om de boeren te zien daten. Iets meer dan drie miljoen Nederlanders mogen van mij iedere zondag voor de televisie zitten om alles te bewonderen.

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Eddie The Eagle [Review]