Ben jij nog niet overtuigd om Ozark seizoen 2 te gaan kijken? Ik haal je hieronder over om direct te gaan bingen
Bron: Jessica Miglio & Netflix | Ozark

Waarom je Ozark seizoen 2 niet kan missen

Ben jij nog niet overtuigd om Ozark seizoen 2 te gaan kijken? Ik haal je hieronder over om direct te gaan bingen

Ben jij nog niet overtuigd om Ozark seizoen 2 te gaan kijken? Ik haal je hieronder over om direct te gaan bingen
Bron: Netflix | Ozark

In 2017 was ‘Ozark’ één van de series die mij op een positieve manier wisten te verrassen. Dat kwam vooral omdat je Jason Bateman vooral kende van zijn rollen in komedies. Hij liet een andere kan van zichzelf zien. Niet alleen voor de camera maar ook als producer van de serie. Nu het lang verwachte nieuwe seizoen online staat is er maar één vraag die ik wil beantwoorden. Waarom moet je Ozark seizoen 2 direct gaan streamen?

De familie Byrdes moet verhuizen naar het kleine dorp Ozark. Wanneer de zaken van Marty helemaal verkeerd gaan weet hij zijn familie en zichzelf een tweede kans of laatste kans te bezorgen. Hij moet opnieuw beginnen en in vijf jaar tijd vijfhonderd miljoen dollar witwassen. Wat Marty en zijn vrouw Wendy niet wist was dat er in het dorp ook duistere zaken aan de gang zijn. Dit kunnen de grote plannen van het gezin nog wel eens gaan dwarsbomen.

Dit zijn de redenen om Ozark seizoen 2 te gaan kijken

Dit zijn de redenen om Ozark seizoen 2 te gaan kijken
Bron: Jessica Miglio & Netflix | Ozark

– Met een klap eindigde het eerste seizoen. Om erachter te komen hoe het verhaal verder gaat moet je Ozark seizoen 2 direct gaan kijken. De spanning van het eerste seizoen dat door gaat bij seizoen twee is alleen al een reden om Netflix te openen en te gaan streamen.

– Marty en Wendy Bryde zijn in Ozark seizoen 2 beter op elkaar ingespeeld. Omdat zij ieders een eigen kracht hebben en weten hoe zij die moeten inzetten. Marty is de regelaar die weet hoe hij een deal moet sluiten. De kracht van Wendy zit erin om mensen over te halen om te doen. Als het moet weet zij het spel fel te spelen. Waardoor zij soms over lijken gaat.

– De criminaliteit in Ozark seizoen 2 gaat verder dan alleen de ouders van Charlotte en Jonah. Want zij hebben door wat er in thuis en in het dorp gebeurd. Beide denken het leven te kunnen vieren zonder dat de ouders en de wet let op wat er gebeurd. Het resultaat dat de ouders van Charlotte en Jonah de zaken niet in huis moeten bespreken.

Ozark seizoen 2 gaat verder waar het eerste seizoen vorig jaar stopte

Ozark seizoen 2 gaat verder waar het eerste seizoen vorig jaar stopte
Bron: Jessica Miglio & Netflix | Ozark

– Meer persoonlijk drama in Ozark seizoen 2, waar in het eerste seizoen vooral draaide om de zaak die werd opgestart. Is er met het tweede seizoen meer ruimte voor de persoonlijke verhaallijnen. Daardoor zie je hoe ieder gezinslid met de bijzondere situaties om gaat en hoe hen dat heeft gevormd.

– Het is tegen slag na tegen slag in Ozark seizoen 2. Van alle kanten wordt de familie Byrde tegen gewerkt. Het kartel, FBI, het echtpaar Snells, Cade Langmore en een oud bekende van seizoen één keer terug. Allemaal hebben zij een eigen agenda en willen de doelen behalen die behaald kunnen worden. Dat zorgt voor een rete spannend seizoen van de Netflix serie.

– De spanning is om te snijden. Zelf heb ik Ozark seizoen 2 in een aantal dagen gekeken. Wat er voor zorgde dat ik bleef kijken is dat de makers er voor zorgde dat er iets spannends gebeurd aan het einde van de aflevering. Heel logisch want zij willen dat je blijft kijken. Alleen is dit op een manier gedaan dat je op het puntje van de stoel blijft zitten, en wilt zien hoe het verhaal verder gaat.

Dit zijn de laatste redenen om Ozark seizoen 2 direct te gaan streamen

Dit zijn de laatste redenen om Ozark seizoen 2 direct te gaan streamen
Bron: Tina Rowden & Netflix | Ozark

– De nieuwe karakters van Ozark seizoen 2 zijn een goede toevoeging aan de bekende cast. Zo wordt er een advocaat van het kartel geïntroduceerd, maar ook een zakenman, mensen in de politiek en de maffia uit Cansas doet de eerste stappen in de serie. Waardoor de dynamiek van de serie ook veranderd. Want van alle kanten blijft er dreiging komen of zij moeten hen tevreden houden.

– Ik had het al over Wendy, maar zij heeft een veel grotere rol in Ozark seizoen 2. Terwijl Marty de zaken goed probeert te regelen, neemt Wendy het heft in eigen hand. Want zij heeft haar eigen ideeën over hoe de zaken geregeld moeten worden. Het spel dat zij speelt is heftig. Dat laat op een hele goede manier zien dat zij er voor gaat, en alles voor haar gezin tot het laatste moment wilt regelen. Want niemand komt aan haar kinderen of man.

– Het einde van Ozark seizoen 2, laat je met verbijstering achter. Want er gebeurd van alles in de laatste aflevering. Waardoor jij als kijker wilt weten hoe het verder gaat. De verhaallijnen lijken bij elkaar te komen, maar er zijn een hele hoop mogelijkheden hoe het verhaal gaat lopen. Dat wordt een jaar lang wachten tot dat je naar een nieuwe aflevering van de spannende Netflix serie kan gaan kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
American Made