this made my day tv

Waarom je naar het RTL4 programma Herrie in de Druiventros moet kijken!

Het RTL4 programma ‘Herrie In De Druiventros’ laat zien hoe Herman den Blijker samen met meneer Reimers het hotel de Druiventros gaat helpen

Herrie In De Druiventros
Bron: RTL4 / Brabants Dagblad

Het bekende duo van RTL4, Herman den Blijker en meneer Reimers, gaan in het programma ‘Herrie In De Druiventros’ het bekende hotel in Tilburg helpen om het te vernieuwen. Of te moderniseren. Alleen gaat dat niet zo soepeltjes als dat Herman den Blijker dat normaal gesproken voor elkaar krijgt.

In de omgeving van Tilburg staat het hotel en restaurant De Druiventros. Door het ouder echtpaar Ad en Mieke van de familie Zoontjens opgericht alleen is het nu tijd om de jonge generatie het hele gebeuren over te dragen. En daar zijn een aantal handelingen of veranderingen voor nodig. Omdat in goede banen te leiden moeten Herman den Blijk en meneer Reimers helpen. Nu hebben de mannen al vaker voor moeilijke situaties gestaan. Maar di keer lijkt het alsof aanbevelingen of suggesties niet aankomen.

Want Janny en Rob staan op het punt het stokje over te nemen maar lijken op veel punten niet over een te komen. Meneer Reimers probeert zo goedkoop mogelijk een make-over van het restaurant en hotel gedeelte op poten te krijgen. Alleen hebben de beide generaties zonder meneer Reimers en Herman den Blijker op de hoogte te stellen zelf het één en ander uitgekozen. Meubels, accessoires, kleuren verf en vloeren. En zoals verwacht zijn de ingevlogen helpers verbaasd wanneer zij het ontdekken.

Wat hebben Herman en meneer Reimers te bieden bij Herrie In De Druiventros?

Aan het begin van het seizoen Herrie in de Druiventros werd er een architect aangeraden om mee samen te werken. Maar werd aan de kant gezet. Later werd er een coach bij gehaald om de overgang van generatie. Maar dat werd ook niet serieus genomen. Ook het zakelijke wat de aandacht van de eigenaren verdiend valt niet goed. Zij hebben de Tilburgse gezelligheid en proberen het dorpse gevoel en input te behouden. In de loop der jaren zijn er allerlei activiteiten bij gekomen dat je niet direct bij een restaurant of hotel zou verwachten.

Het leukste aan het programma Herrie In De Druiventros is dat het lijkt dat er twee verschillende talen wordt gesproken. Ook lijkt de familie Zoontjens het heel goed zeker te weten. Wat meneer Reimers vraagt of dat het programma wordt gebruikt als uithangbord. Iets wat ik al eerder had verwacht, omdat alle plannen direct naar de prullenbak gaan. Alleen is het zo grappig hoe het gaat, op z’n Brabants

Latest Reviews

Ook interessant
De Hobbs and Shaw trailer 2 is uitgekomen, waar de chemie tussen de heren er wederom weer vanaf spat
Fast & Furious: Hobbs and Shaw Trailer 2