Walter Hamada is de nieuwe president van de DCEU

Warner Bros heeft Walter Hamada aangenomen om de DCEU te gaan leiden

Walter Hamada president van DCEU
Bron: Vulture | Walter Hamada president van DCEU

De films die tot nu toe bij de DCEU horen zijn niet allemaal even positief ontvangen door de filmkijkers. In de loop der tijd waren er een aantal mensen die zich de president van de DCEU mochten noemen. Maar daar heeft Warner Bros een stokje voor gestoken.

Om in het kort uit te leggen wat de DCEU inhoud, de superhelden films die Warner RBros met de karakters uit de DC stripboeken heeft gemaakt horen bij elkaar. Wat er in de ene film gebeurd heeft dat effect op de andere. De naam die daar aan gehangen wordt is de DC Extened Universe. Daar kunnen ook spin-off films worden gemaakt die niets met het geheel hebben te maken. Maar waar wel de bekende personages in te zien zijn.

Het is een hele goede stap van Warner Bros om één persoon aan te stellen. Want Walter Hamada moet er voor gaan zorgen dat de films op een goede manier worden gemaakt. En dat de ene film bij de ander past qua toon. Tot nu toe was het een mengelmoes van verschillende stijlen. En daar moet de nieuwe president een geheel in gaan brengen.

Daarmee laat de grote filmmaatschappij zien dat zij de zelfde kant op te willen gaan als Marvel met Kevin Feige en Lucasfilm met Kathleen Kennedy. De collega bij Marvel heeft tot nu toe een geweldige prestatie geleverd. Terwijl Kathleen Kennedy op dit moment een hobbelige weg heeft waar zij vanaf hoopt te komen.

De nieuwe president Walter Hamada komt van de horror tak New Line Cinema

James Wan regisseur van Aquaman
Bron: Lehren.com | James Wan regisseur van Aquaman

De New Line Cinema afdeling van Warner Bros was eerder geleid door Walter Hamada. Hij zorgde voor de ‘The Conjuring’ franchise, maar ook de mega hit van 2017 ‘IT’. Geen wonder dat Warner Bros Walter Hamada naar de DC tak heeft laten komen om te helpen. De heren Jon Berg en Geoff Johns moeten de spullen pakken. Regisseur James Wan heeft de film ‘Aquaman’ voor zijn rekening genomen, een bekende van Walter Hamada.

Ook de regisseur David F. Sandberg krijgt de kans om zich van de beste kant te laten zien. Want hij maakt na ‘Lights Out‘ en ‘Annabelle: Creation‘ de overstap naar de DC ‘Shazam!’ film. De horror tak van Warner Bros doet het heel goed en werd goed geleid, waardoor de overstap om de DCEU naar het positieve te krijgen niet uit kon blijven. Zo kan de concurrentie worden aangegaan met Marvel.

Latest Reviews

Ook interessant
Acteur Rowan Atkinson is terug met het derde deel Johnny English Strikes Again
Johnny English Strikes Again Review